Magazin Arya Stark'tan yetişkinlere bir mesaj var!

Arya Stark'tan yetişkinlere bir mesaj var!

Paylaş
Arya Stark'tan yetişkinlere bir mesaj var!

Game of Thrones dizisinin cesur genç kızı Arya Stark'tan yetişkinlere bir çift lafı var: Biz gençler sandığınız kadar aptal değiliz!

Genç oyuncu Maise Williams ya da Game of Thrones hayranlarının bildiği haliyle Arya Stark, Dazed Dergisi’ne verdiği röportajda yetişkinlerin, gençleri kendi kuşağı hakkındaki önyargılarından ne kadar rahatsız olduğunu anlattı.

Haberin Devamı

17 yaşındaki oyuncu “İnsanlar bizlerin aptal olduğumuzu, hiçbir şey hakkında hiçbir şey bilmediğimizi varsayıyor, bu gerçekten küçük düşürücü bir durum. ‘Sen hiçbir şey bilmiyorsun’ tavrına sahip bir sürü yetişkine rastlıyorum. Ama asıl siz bir şey bilmiyorsunuz, 17 yaşında olmak nasıl bir şey bilmiyorsunuz” diye konuştu.

Williams hiçbir zaman bir rol modele dönüşmek istemediyse de güçlü bir pozisyona geldiğinin farkında: “İstesem de istemesem de insanlar üzerinde etkili biri haline geldim. Sadece hoş göründüğüm için sevilmeyi istemiyorum. Bu çok sıkıcı ve bu ben değilim. Sektörde bir sürü genç insan cool olmaya çalışıyor ama bu onları sadece komik duruma düşürüyor. İnsanların beni, sadece kendim olabildiğimi fark ettikleri için sevmesini tercih ederim.”

Haberin Devamı