Yaşam Arzum'la saçlar havalanıyor

Arzum'la saçlar havalanıyor

Paylaş
Arzum'la saçlar havalanıyor

Küçük ev aletlerinde tasarımı ve fonksiyonelliği bir arada sunan Arzum, yeni saç bakım ürünü ile kadınların vazgeçilmezi olacak

Arzum’un yeni ürünü Lolita Standlı Saç Düzleştiricisi ile her an her yerde parlak, sağlıklı ve ışıldayan saçlarla havalı görünmek artık daha kolay. Stand özelliği de bulunan ürün, ısısı yüksek olsa dahi standına yerleştirilerek rahatlıkla kullanılabiliyor.

Haberin Devamı

Arzum bir yandan hayatı kolaylaşırırken diğer yandan kaliteli ürünlerini kullanıcılarıyla buluşturmaya devam ediyor. Saçlarına özel ilgi gösterenlerin oldukça beğeneceği Arzum Lolita Standlı Saç Düzleştiricisi 120 dereceden başlayan ve 210 dereceye kadar çıkabilen ısı kontrolü sağlama özelliği farklı saç tiplerine göre ayarlanabiliyor.

Turmalin seramik kaplı düzleştirici plakaları ile maksimum koruma özelliği olan ürün 51 Watt’lık gücüyle de kısa zamanda etkileyici sonuçlar elde etmek için ideal. Saçların sağlıklı ve havalı görünmesine olanak tanıyan ürün 60 dakikada otomatik kapanma özelliğiyle oldukça emniyetli.

Kullanımı da son derece pratik olan Arzum Lolita Standlı Saç Düzleştirici 1,8 metre kablo uzunluğu sayesinde her ortamda tercih edilebiliyor.

Haberin Devamı

Arzum Lolita Standlı Saç Düzleştirici: 89 TL