Gündem Atatürk Havalimanı'nda şüpheli minibüs: 1 kişi gözaltına alındı

Atatürk Havalimanı'nda şüpheli minibüs: 1 kişi gözaltına alındı

Paylaş
Atatürk Havalimanı'nda şüpheli minibüs: 1 kişi gözaltına alındı

İstanbul Atatürk Havalimanı girişinde bu sabaha karşı polisin "dur" ihtarına uymayarak kontrolden kaçan minibüs gün boyu asayiş uygulamaları ile aranmıştı. İstanbul polisi yaptığı çalışmalar neticesinde akşam saatlerinde bir şüpheliyi gözaltına aldı

Sabaha karşı havalimanı girişinde rutin asayiş uygulaması sırasında polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayarak kontrolden kaçan minibüsün içindeki 3 şüphelinin bulunması için çalışmalar sürüyor.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, plakası tespit edilen minibüsle kaçtığı gerekçesiyle birden çok sabıka kaydı bulunan bir şüpheliyi gözaltına aldı.


EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA


İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: "Atatürk havalimanı'na saat 04.00 sıralarında gelen bir aracın görevlilerimizin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başlaması üzerine aracı durdurmaya yönelik silahla ateş edilmiştir.

Yapılan çalışmalarda araç içerisinde olduğu tespit edilen B.E. isimli şüpheli erkek şahsın ilimiz bakırköy ilçesinde bir hastanede yaralı olarak bulunduğu tespit edilmiş, şahısla ilgili yapılan araştırmada farklı suçlardan 17 adet aranma kaydı olduğu belirlenmiştir. Konuyla ilgili tahkikat devam etmektedir"


KAÇAN MİNİBÜSE ATEŞ AÇILDI


Öte yandan sabah saatlerinde yaşanan olay saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Kameralara yansıyan görüntülerde havalimanına girmek isteyen minibüse polis ekiplerinin dur ihtarı yaptığı görülüyor.
Önce yavaşlayarak polis noktasına yaklaşan minibüsün aniden geri dönerek kaçmaya başladığı görülüyor. Bu sırada polis ekiplerinin aracın arkasından koşarak ateş açtıkları kameralara yansıyor.