Yaşam Atatürk’ün hayatını ’Vasiyet’ adlı tek kişilik gösteriyle anlattı

Atatürk’ün hayatını ’Vasiyet’ adlı tek kişilik gösteriyle anlattı

Paylaş
Atatürk’ün hayatını ’Vasiyet’  adlı tek kişilik gösteriyle anlattı

Marmaris'te Cumhuriyet’in 96’ncı kuruluş yıl dönümü kapsamında Atatürk’ün hayatı ve bilinmeyen yönlerini konu alan bir etkinlik düzenlendi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Atatürk’ün hayatını ve bilinmeyen yönlerini tek kişilik gösterisi ile anlatan Zonguldak’ın Devrek ilçesi Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Başkanı Okan Onur, duygulu anlar yaşattı.

Haberin Devamı

ADD Marmaris Şube yönetimi, Cumhuriyet’in 96’ncı kuruluş yıl dönümü kapsamında Atatürk’ün hayatı ve bilinmeyen yönlerini konu alan bir etkinlik düzenledi. Armutalan Kültür Merkezi Tarık Akan Salonu’ndaki etkinlikte, Zonguldak’ın Devrek ilçesi ADD Başkanı Okan Onur’un tek başına sahnelediği ’Vasiyet’ adlı anlatımda Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatına dair bilinmeyen yönleri bir prodüksiyonla aktardı.

İzleyiciler gözyaşlarına hakim olamadı

Sinevizyon eşliğinde Onur’un anlatımıyla bir saat süren etkinlikte bazı izleyiciler, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yaşam hikayesini dinlerken duygulanıp, gözyaşlarına hakim olamadı. Uzun süre alkış alan gösterinin sonunda Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Öztürk, Onur’a teşekkür plaketi verdi. Onur ise Belediye Başkan Yardımcısı Öztürk’e dünyaca ünlü üzerinde Atatürk resmi işlemeli Devrek bastonu hediye etti.

Haberin Devamı

DHA