Magazin Avlu 3. yeni bölüm fragmanı izle: Anne kızın duygusal buluşması

Avlu 3. yeni bölüm fragmanı izle: Anne kızın duygusal buluşması

Paylaş
Avlu 3. yeni bölüm fragmanı izle: Anne kızın duygusal buluşması

Avlu 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Her şey Deniz'in alyhine işlemeye devam ediyor. Yeni delil Deniz'in başını daha da yakacak gibi... Mağdur durumdaki kadın Allah'tan sayanma gücü ve sabır istiyor. Anne-kızın duruşma öncesi kavuşma anı ise duygu dolu anlar yaşatıyor.

Star TV'nin yepyeni dizisi Avlu'nun 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Deniz'in her geçen dakika başı daha da belaya giriyor. Deniz aleyhine yeni bir delil daha çıkıyor ve işleri daha da karıştırıyor. Mağdur kadın Allah'a yalvarıp dayanma gücü ve sabır istiyor. Azra bir yerden Kudret ayrı bir yerden Deniz'i sıkıştırmaya devam ediyor. Duruşma öncesi Deniz ve kızının kavuşma anı ise duygusal anlar yaşatıyor.



GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Cezaevinde çıkan kargaşa hala devam etmektedir. Kamuoyunun artık bütün ilgisi cezaevinin üzerindedir. Nihal’i bıçakladığı düşünülen Deniz’in ise yalnızca bir şahidi vardır; kanlar içinde hastaneye kaldırılan müdür Nihal. Yaşanan bu olay içerdeki güç dengelerini değiştirecektir. Deniz daha ne olduğunu, nereye geldiğini anlayamadan diğer mahkumlar onun üzerine oyunlar oynamaya başlamıştır bile.






Haberin Devamı