Spor Avrupa'da rakipler belli oluyor

Avrupa'da rakipler belli oluyor

Paylaş
Avrupa'da rakipler belli oluyor

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil edecek olan Fenerbahçe, Bursaspor ve Trabzonspor'un rakipleri kura çekimiyle belli olacak

Temsilcilerimizden Fenerbahçe'nin Devler Ligi play-off turu'ndaki rakibi TSİ 13:00'te çekilecek kura çekiminde belli olacak. UEFA Avrupa Ligi'nde KuPS Kuopio'nu safdışı bırakan Bursaspor ile Avrupa macerasına play-off turuyla başlayacak olan Trabzonspor'un rakipleri ise TSİ 14:30'da gerçekleşecek kura çekmiyle belli olacak.

FENERBAHÇE SERİBAŞI DEĞİL

Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'nin 4. ön eleme (play-off) turundaki rakibi bugün Türkiye saati ile 13:00'te çekilecek kurayla belli olacak.

Bir önceki turda Romen ekibi Vaslui'yi 1-1 ve 4-1'lik sonuçlarla eleyen sarılacivertliler kuraya kıl payı seri başı olamayarak girecek. Fenerbahçe, zorlu kurada Portekiz'in Braga, Rusya'nın Spartak Moskova, Ukrayna'dan Dinamo Kiev, Danimarka'dan FC Copenhagen ve Yunanistan'ın Panathinaikos takımlarından biriyle eşleşecek.

BURSASPOR'A ZORLU RAKİPLER

Bursaspor'un UEFA puanları seribaşı olmasına yetmedi. Yeşil-beyazlılar çok az farkla ikinci torbaya düştü. Timsah'la beraber Trabzonspor'un rakipleri bugün 14.30'da belli olacak Dün Kuopio'yu çok rahat geçen Bursaspor'un UEFA puanları seri başı olmasına yetmedi.

UEFA puanı sıralamasınada Vaslui'nin arkasında yer alan Bursaspor seri başı olmayan takımlar arasında en yüksek puanlı takım oldu. Bu durum Bursaspor'un UEFA play-off elemesinde son derece zorlu rakiplerle eşleşme ihtimalini arttırdı.

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan bir diğer temsilcimiz Trabzonspor ise play-off için seri başı olacak ve daha kolay rakiplerle eşleşecek. UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizin rakipleri bugün İsviçre'nin Nyon kentinde TSİ 14.30'da çekilecek kurayla belli olacak.

TRABZONSPOR'UN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Dinamo Bükreş Romanya, Feyenoord Hollanda, Maritimo Portekiz, Rapid Viyana Avusturya, Legia Varşova Polonya, Dinamo Moskova Rusya, Kızıl Yıldız Sırbistan, Sheiff Tiraspol Moldova, Anzhi Rusya, Debrecen Macaristan, Atromitos Yunanistan, Hearts İskoçya, Motherwell İskoçya, Midtjylland Danimarka, Lokeren Belçika, Luzern İsviçre, AIK İsveç, Slovan Liberec Çek Cumhuriyeti, Horsens Danimarka, Slask Wroclaw Polonya, Helsinki Finlandiya, Tromso Norveç, Ekranas Litvanya, Molde Norveç, Fehervar Macaristan, Dudelange Lüksemburg, Neftçi Bakü Azerbayacan, Dila Gori Gürcistan, Mura Slovenya, Zeta Golubovci Karadağ.

Haberin Devamı