Spor Aykut Kocaman'dan zehir zemberek açıklama

Aykut Kocaman'dan zehir zemberek açıklama

Paylaş
Aykut Kocaman'dan zehir zemberek açıklama

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, yarın oynanacak Spartak Moskova maçının kadrosunda Alex de Souza'yı düşünmediğini söyledi

Aykut Kocaman basın toplantısında şunları söyledi:

"Biraz sonra antrenman yapılacak. Sonunda da kadro asacağım. Spartak Moskova'yı çok iyi inceledik. Oyuncuların durumlarına göre kadro belirlenecek. Şu an için Alex kafamdaki kadroda yok. Alex'in kafasının karışıklığı bu tercihte kriter oluşturacak."

VOLKAN DA KADRODA YOK

Kocaman, sakatlığı bulunan Volkan Demirel'le ilgili de şunları söyledi: "Volkan yarın için kadroda yok. Çok önemli bir maç ama bu maçla hayat bitmiyor. Fenerbahçe başarırsa Şampiyonlar Ligi'nde olmazsa da Avrupa Ligi'nde olacak. Akıl ve mantık doğrusunun Volkan'ın kadroda olmaması gerekitğini gösteriyor."

Haberin Devamı

Aykut Kocamandan zehir zemberek açıklama

.

ÇOK KIRGINIM, ÇOK YAZIK

Ben çok kırgınım. Yaşananlar bize engel değil. Her zamanki gibi işimizi yapacağız. Bir futbolcu ile karşı karşıya kalmak benim için çok onur kırıcı. Bu kadar önemli bir maç öncesi böyle bir şeyin ortaya çıkması, sürekli bilgi yanlışlığı çok kırdı beni. Çok yazık.

FUTBOLCU SEÇME ŞANSIMIZ VAR


Fenerbahçe Futbol Takımı Teknik Direktörü'nün futbolcu seçme şansı yoksa bu durum da çok fazla gariptir.

DESTEK BEKLİYORUZ

"Gol yemediğimiz her dakika tur bize daha yakın olacak. Ben de takımımı bu bilince yakın tutacağım. Gol yememek çok önemli. Bunu da taraftarlarımızın bilmesini çok istiyorum. Taraftarlarımızdan destek bekliyorum."