Gündem Aynı gece iki kez ölmeyi denedi

Aynı gece iki kez ölmeyi denedi

Paylaş
Aynı gece iki kez ölmeyi denedi

Konya'da, eşi ile geçinemeyince üst geçide çıkarak atlamak isteyen ve 19 yaşındaki B.K., sağlık kontrolü için getirildiği hastanenin tuvaletinde, jiletle kol ve bileklerini kesti

Merkez Selçuklu İlçesi Yenişehir Mahallesi Nalçacı Caddesi’nde saat 01.30 sıralarında meydana gelen olayda, 2 yıl önce babası tarafından 25 yaşındaki M.K. ile zorla evlendirildiği öne sürülen 1 çocuk annesi B.K., eşiyle aralarındaki sorunlar nedeniyle dün Kocaeli’nde bulunan evlerinden kaçarak Konya’ya geldi.

Burada kadın sığınma evine yerleşen B.K., eşiyle yaşadığı sorunlardan bunalıma girerek, Nalçacı Caddesi üzerinde bulunan 4 metre yüksekliğindeki yaya üst geçidine çıkarak atlamak istedi.

Çevreden geçenler polise bilgi verdi. Gelen polis ekipleri, B.K.’yı 15 dakika süren çaba ardından ikna ederek indirdi. Karaca, polis ekipleri tarafından sağlık kontrolü için Konya Numune Hastanesi’ne getirildi.

Burada tuvalete giren B.K. bu kez yanında bulunan jilet ile kollarını ve bileklerini kesmeye başladı. Genç kadının uzun süre tuvaletten çıkmaması üzerine şüphelenen polis ekipleri içeriye girdiklerinde kollarını kesmeye devam eden B.K.’ya müdahale etti.

Hastanede tedavisi yapılan kadın daha sonra ifadesi alınmak üzere Şehit Topel Polis Merkezi’ne götürüldü.

İhsan YALÇIN/KONYA (DHA)