Spor Aysal, Melo için noktayı koydu

Aysal, Melo için noktayı koydu

Paylaş
Aysal, Melo için noktayı koydu

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı kulübün eski başkanlarına yemek verdi. Adnan Polat'ın katılmadığı yemekten önce Aysal önemli açıklamalar yaptı

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ise yemekten önce GSTV'ye konuştu. "Melo'yu satın alma opsiyonunu bir kenara bıraktık. Ancak kiralayabiliriz" diyen Ünal Aysal şunları söyledi:

"Galatasaray'ın başkanları, Galatasaray'ın geçmişinin değil istikbalinin de garantisidirler."

"Derbilerin sonucu belli olmaz; sürprizlerle doludur. Derbilerin güzelliği de bundan kaynaklanır. 12 Ağustos'taki Süper Kupa'da da iyi olan kazansın, dostluk kazansın. Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki maçlar ve ilişkiler ilelebet en yüksek seviyede dostlukla devam etsin."

"HOCAMIZ MELO'YU ÇOK İSTEDİ"
"Felipe Melo sevdiğimiz; Galatasaray'a faydalı olmuş, hizmet etmiş bir oyuncu. Biz bu sene bizimle birlikte olmasını çok istedik. Hocamız da bu konuda ısrarcı oldu. Ama şu anda geldiğimiz noktada Felipe Melo'nun satın alma opsiyonunu bir kenara bıraktık. Bu şartlarda anlaşmamız mümkün değil. Ekonomik boyutları çok önemli. 1 senelik kiralama formulü elde kalan tek boyutu bu işin. Herhalde yarın akşama kadar neticelenir. Ama Melo'nun alternatiflerinin üzerinde de çalışıyoruz. Yarın akşama kadar bu iş neticelenmezse alternatiflerinden birisi üzerinde yoğunlaşacağız."

"BAŞKA TRANSFER DE YAPABİLİRİZ"
"Sadece Felipe Melo değil, hazırlık maçlarında hocamızın vereceği rapora göre başka yerlerde eksikliklerimiz varsa oraları da tamamlayacağız. Amacımız Galatasaray taraftarına güçlü her zaman övüneceği, güveneceği ve zevkle seyredeceği bir takım yaratmak ve onların Galatasaray'a olan bağlılığını ve sevgisini elimizden geldiğince desteklemek."

Haberin Devamı