Dünya Aliyev müjdeyi verdi: Şuşa, 28 yıl sonra Ermenistan işgalinden kurtarıldı

Aliyev müjdeyi verdi: Şuşa, 28 yıl sonra Ermenistan işgalinden kurtarıldı

Paylaş
Aliyev müjdeyi verdi: Şuşa, 28 yıl sonra Ermenistan işgalinden kurtarıldı

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Karabağ'ın kalbi olarak adlandırılan Şuşa kentinin Ermenistan işgalinden kurtarıldığı müjdesini verdi.

Azerbaycan ordusu, Dağlık Karabağ'ın işgalden kurtarılmasında kritik öneme sahip Şuşa kentini işgalden kurtardı. Haberi Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev duyurdu.

Haberin Devamı

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev "28 yıl sonra Şuşa'da ezan sesi duyulacak" dedi ve "Hocalı kurbanlarının kanı yerde kalmadı, şehitlerimizin intikamı alındı. İntikamımızı savaş meydanında aldık" diye ekledi.

Bakan Çavuşoğlu: Mesut yaşa Azerbaycan

Bakan Çavuşoğlu: Azerbaycan’ın kültür başkenti kadim şehir Şuşa’nın azatlığı kutlu ve uğurlu olsun. Bayrak gününde şanlı Azerbaycan bayrağı bir daha inmemek üzere Şuşa’da da dalgalanacak. Üç renkli bayrağınla mesut yaşa Azerbaycan.

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik: Çok sevinçliyiz

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Kardeş Azerbaycan’ın zaferi kutlu olsun. Şuşa zaferi hayırlı olsun. Çok sevinçliyiz. Azerbaycan ordusu, Dağlık Karabağ'ın işgalden kurtarılmasında kritik öneme sahip Şuşa kentini işgalden kurtardı" dedi. Çelik ayrıca, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in, "Hocalı kurbanlarının kanı yerde kalmadı, şehitlerimizin intikamı alındı. İntikamımızı savaş meydanında aldık" şeklindeki açıklamasını da paylaştı.

Haberin Devamı

Altun: Şuşa'nın kurtuluşu hayırlı uğurlu olsun

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabından, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev'ın 'Teşekkürler Kardeş Türkiye' yazılı paylaşımını retweetledi. Altun, kendi paylaşımında ise, "Bayraklarımız semalarda ilelebet dalgalansın, birlik ve beraberliğimiz daim olsun aziz kardeşim Hikmet Hajiyev. Yeni zaferleriniz mübarek olsun, Şuşa’nın kurtuluşu hayırlı uğurlu olsun" dedi.