Türkiye (Son Dakika) Baba oğul birbirlerini öldürdü!

Baba oğul birbirlerini öldürdü!

Paylaş
Baba oğul birbirlerini öldürdü!

Kastamonu'da birbirleriyle tartışan baba oğul arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada oğul olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan baba da kurtarılamadı

Kastamonu’da silahlı kavgada oğlunu öldürüp kendisi de ağır yaralanan baba, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kastamonu’da traktör sürücüsü Halil İbrahim D. (65) ile oğlu Hasan D. (40) arasında silahlı kavga yaşanmıştı.

Haberin Devamı

Kavgada Hasan D., babasının silahından çıkan kurşunla hayatını kaybetmişti. Oğlunun silahıyla ağır yaralanan Halil İbrahim D. ise hastaneye kaldırılmıştı. Halil İbrahim D. de, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay; Kastamonu’nun Doğu Çevre Yolunda seyir halindeki traktör sürücüsü Halil İbrahim D. (65) ile karşıdan gelen otomobil sürücüsü aynı zamanda oğlu Hasan D. (40), yolda karşılaştı.

İddialara göre, baba Halil İbrahim D. ile oğlu Hasan D., arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine baba ile oğlu arasında silahlı çatışma yaşandı. Silahlı kavgada baba Halil İbrahim D. ile oğlu Hasan D., ağır yaralandı. Bu esnada yoldan geçen vatandaşlar, yerde yaralı halde yatarken iki kişiyi gördü.

Haberin Devamı

Emniyet güçlerine ve 112 Acil Sağlık ekiplerine yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen emniyet güçleri, çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, ağır yaralı bala ile oğlu, sağlık ekiplerince Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hasan D., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Baba Halil İbrahim D.’nin ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Öte yandan, baba Halil İbrahim D. ile oğlu Hasan D. arasında daha önceden de husumet olduğu öğrenildi.