Türkiye (Son Dakika) Babalar Günü ne zaman hangi gün? 2021 Türkiye Babalar Günü haziranın kaçında?

Babalar Günü ne zaman hangi gün? 2021 Türkiye Babalar Günü haziranın kaçında?

Paylaş
Babalar Günü ne zaman hangi gün? 2021 Türkiye Babalar Günü haziranın kaçında?

Babalar Günü ne zaman hangi gün?’ araştırması haziran ayının gelmesiyle yoğunlaştı. Dünya genelinde farklı tarihlerde kutlanabilen Babalar Günü Türkiye’de haziran ayı içinde kutlanıyor. İşte 2021 Babalar Günü tarihine ilişkin diğer detaylar…

Babalar Günü, babasına karşı sevgisinin dile getirmek isteyenler için önemli bir fırsat olmaya devam ediyor. Hazırlıklarına günler öncesinden başlayan pek çok kişi Babalar Günü’nün ne zaman ve hangi gün olduğuna dair sık sık araştırma yapıyor. Haziran ayında kutlanan bu özel günün net bir tarihi olmaması nedeniyle sık sık karıştırılırken, haberimizde 2021 Türkiye Babalar Günü’ne dair ayrıntıları bir araya getirdik…

Haberin Devamı

BABALAR GÜNÜ NE ZAMAN HANGİ GÜN?

Babalar Günü bu yıl 20 Haziran Pazar günü kutlanacak.

2021 TÜRKİYE BABALAR GÜNÜ HAZİRANIN KAÇINDA?

Babalar Günü dünyanın farklı ülkelerinde farklı tarihlerde kutlanabiliyor. Türkiye’de dahil olmak üzere pek çok ülke Babalar Günü’nün Haziran ayının üçüncü Pazar gününde kutluyor.

BABALAR GÜNÜ HEDİYE FİKİRLERİ

  • Babalar Günü için unutulmaz bir hediye almak istiyorsanız öncelikle babanızın nasıl biri olduğuna ve nelerden hoşlandığına dikkat etmeniz gerekir. Biliyoruz ki pek çok baba hediye konusunda bir beklentiye sahip değildir ama bu durum onlara hediye alınmayacağı anlamına gelmiyor!
  • Örneğin, orta yaş üzerinde bir babanız varsa mevsime uygun bir süveter, tişört ya da gömlek alabilirsiniz. Ancak bu tarz hediyeleri daha önce almış ve farklı bir seçenek istiyorsanız güzel bir hafta sonu geçirmesi için bir tur veya tatil planı satın alabilirsiniz.
  • Bununla birlikte, kişisel bakım hizmeti veren bir paket hediye edebilirsiniz.
  • Eğer babanız kendi bakımını evde yapmaktan hoşlanıyorsa yine, traş makinesinden bakım ürünlerine kadar pek çok malzemeyi evde kullanması için alabilirsiniz.
  • Outdoor seven babalar için de harika ürünler hediye seçenekleri arasında bulunuyor. Çeşitli kamp malzemelerinden sırt çantalarına, termoslardan, ayakkabıya kadar outdoor ürünler iyi bir hediye seçeneği olabilir.
  • Okumayı araştırmayı seven babalar için de gazetelerin veya dergilerin arşivlerinin bulunduğu bir hediye harika bir seçenek olabilir.
  • Tüm bunlarla birlikte modası hiçbir zaman geçmeyen ve her babanın yüzünü güldürecek hediyeler arasında ailecek çekilmiş fotoğrafların olduğu çerçeveler veya o güne özel ailecek fotoğraf çektirebileceğiniz bir gün planlamak babanızın yüzünü güldürmeye yetecektir…