Beden Sağlığı Babalar Günü'nde babanıza rahat nefesler hediye edin

Babalar Günü'nde babanıza rahat nefesler hediye edin

Paylaş
Babalar Günü'nde babanıza rahat nefesler hediye edin

Babalar günü için geri sayım başladı. Çocukları için tüm zorluklara göğüs gererek, hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan babalarımıza iyi bakalım. Babalarımız, güvenli ve rahat bir ameliyat olan Deviasyon ameliyatı ile dilerlerse aynı gün hastaneden taburcu olup, ertesi gün işlerinin başına dönebilirler. Birkaç gün içinde, burundan doğal nefes almanın keyfini çıkartabilirler.

Babanız burundan doğal nefes almanın keyfini çıkartsın

Toplumda burun kemiği eğriliği olarak bilinen Deviasyon (burun içi kıkırdak veya kemik eğriliği) ameliyatları hakkında bilgi veren Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı Doç.Dr. Seçkin Ulusoy, şunları söyledi:

“Deviasyon, toplumda burundaki kemik eğriliği olarak bilinen rahatsızlık. Burun içerisinde, her iki burun deliklerinden başlayıp geniz arkasına kadar uzanan, adeta burun ortasını ikiye ayıran kıkırdak ve kemik karışımı dokuya “Septum” diyoruz. Burun septumunun eğriliklerine de “Deviasyon” adı verilir. Deviasyon ameliyatları, oldukça kısa süreli, güvenli ve rahat bir ameliyat olup, babalarımız dilerlerse aynı gün hastaneden taburcu olup, ertesi gün işlerinin başına dönebiliyor. Artık, hava almayı da mümkün kılan silikon burun içi malzemeler ile, eskinin şehir efsanesine dönüşen tampon uygulaması tarih oldu. Son derece kısa ve rahat bir süreçte, babalarımız bu sinsi rahatsızlıktan kurtulup, birkaç gün içinde burundan doğal nefes almanın keyfini çıkartabilirler” dedi.

Deviasyon ameliyatı; erkeklerde yaralanma, kadınlarda estetik ağırlıklı

Deviasyon ameliyatlarının, her iki cinste aynı oranda görüldüğünü kaydeden Doç.Dr. Seçkin Ulusoy, konuşmasına şöyle devam etti:

“Erkekler, spor yaralanmaları ve kavga gibi sebeplerle, daha fazla burun yaralanmalarına maruz kalabiliyor. Ayrıca iyi nefes alan bir burun, sportif performansı arttırıp, iyi uyku uyuma ve horlamanın azalmasına büyük katkı sağlarken, cinsel performansa katkısının da olacağı bili

Haberin Devamı