Gündem 'Babam aynı azimle yaşama tutunuyor'

'Babam aynı azimle yaşama tutunuyor'

Paylaş
'Babam aynı azimle yaşama tutunuyor'

Balyoz Davası'nda 18 yıl hapis cezasına çarptırılan ve kalp ameliyatının ardından tahliye edilen Emekli Orgeneral Ergin Saygun, yüksek ateş teşhisiyle tekrar ameliyat olduğu hastaneye kaldırıldı

Ergin Saygun’un kızı Ece Saygun, "Yine aynı azimle babam yaşama tutunuyor" dedi. Ece Saygun, "Babam herkese selam söylüyor. Daha önce de söylemişti. ’Beni öldüremeyeceksiniz. İnadına yaşayacağım’ diyor. Bu da bizi umutlandırıyor "diye konuştu.

Haberin Devamı

Emekli Orgeneral Ergin Saygun, yüksek ateş teşhisi üzerine ameliyat olduğu, Halkalı’daki Mehmet Arif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Hastanede refakatçi kalan kızı Ece Saygun, gazetecilere, dün sabah saatlerinde babası Ergin Saygun’un ateşinin yükseldiğini belirterek, şunları söyledi:

"Pazar gecesi evdeyken bir anda ateşi çıktı. Ateşi 38,5 dereceye kadar çıkınca hocayı aradık. ’Bir ateş düşürücü verin, sabah hemen getirin’ dedi. Dün de ateşi yine çıkmıştı. Durum böyle olunca hortumla kalbinde birşey var mı, diye baktılar. Çok şükür ki kalbinde herhangi bir şey yokmuş. Ama tabii enfeksiyon bizim için çok riskli. Çünkü babam üçüncü kez açık kalp ameliyatı oldu. Allah korusun dördüncü kez şansı olmayabilir. O nedenle şu anda yatışı yapıldı. En erken pazartesi gününe kadar burada kalacak. Enfeksiyon riskini çok yakın takip edecekler. Çok yoğun damardan antibiyotik vermeye başladılar. Herkese çok selam söylüyor. Daha önce de söylemişti. Beni öldüremeyeceksiniz. Yine aynı azimle babam yaşama tutunuyor. Zor günler geçiriyor. Fiziksel olarak da acı çekiyor ama dayanıyor. ’İnadına yaşayacağım’ diyor. Bu da bize umut veriyor."

Haberin Devamı

DHA