Türkiye (Son Dakika) Babasını ipten aldı!

Babasını ipten aldı!

Paylaş
Babasını ipten aldı!

Karaman'da 15 yaşındaki L.E., tavana bağladığı iple intihar girişiminde bulunan babası Nazım E.'yi son anda bıçakla ipi keserek ölümden kurtardı

Olay, dün Ahmet Yesevi Mahallesi’nde meydana geldi. Daha önce çalıştığı oto elektrik tamiri yapan işyerinden ayrılan ve 6 aydan bu yana işsiz 6 çocuk babası Nazım E., bir yakınını arayıp "Hakkınızı helal edin" dedi. Ardından da evde kimsenin bulunmadığı sırada odanın tavanına bağladığı ipe intihar etti.

Haberin Devamı

Durumdan şüphelenen yakınları da polise, 112 Acil Servise ve lise 1’inci sınıf öğrencisi oğlu L.E.’ye haber verdi. Telefonun görüşmesi ardından koşarak eve giden L.E. de, tavana bağladığı ipte asılı olan babasının can çekiştiğini gördü. Daha sonra mutfaktan aldığı bıçakla ipi kesip babasını son anda ölmekten kurtardı.

Bu sırada eve gelen polis ve sağlık görevlileri müdahalede bulundu. Boğazında kızarıklık ve morluk bulunan Nazım E., ambulansla hastaneye kaldırıldı.

BABANIN SAĞLIK DURUMU İYİ

Sağlık durumunun iyi olduğunu belirtilen Nazım E.’nin 11 yaşındaki oğlunun kanser tedavisi görmesi, işsiz ve çevresine olan borçların birikmesi nedeniyle psikolojik bunalım sonucu intihara kalkıştığı iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberin Devamı

DHA