Türkiye (Son Dakika) Balıkçı çift 2 gündür kayıp

Balıkçı çift 2 gündür kayıp

Paylaş
Balıkçı çift 2 gündür kayıp

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi, Altınova Beldesi'nde, tekneyle denize açılan 62 yaşındaki balıkçı Cabir Güler ile eşi 54 yaşındaki Nezahat Güler'den 2 gündür haber alınamıyor

Aynı zamanda Altınova Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı olan balıkçı Cabir Güler, dün (Cumartesi) sabah saat 05.30 sıralarında kendisine yardımcı olması için eşi Nezahat Güler’i de yanına alarak ağlarını toplamak üzere İskele Limanı’ndan 6 metrelik ’Rüya’ adlı balıkçı teknesi ile denize açıldı.

Ancak, her gün saat 15.00’te limana dönen Güler’in gelmemesi üzerine balıkçı arkadaşları durumdan şüphelenip, yakınlarını aradı. Güler ve eşinin cep telefonlarına da ulaşılamaması üzerine yakınları, jandarmaya durumu bildirdi. Sahil Güvenlik ve balıkçı arkadaşlarının aramalarına rağmen Güler’in teknesine ulaşılamadı.

Güler çiftinin iki gündür kayıp olması üzerine yakınları ve sevenleri evine akın etti. Akın’ın evindeki endişeli bekleyiş sürerken çocuklarıç Erdem Güler, "Yunan Adaları’nda tanıdıklarımız var. Onlara ulaşıp, sorduk. Ancak, tekne oralara gitmemiş. Denizde, battığına dair bir bulguya da rastlanmadı. Motor arızası olsa, babam mutlaka üstesinden gelir. Çünkü, bu konuda iyidir. Teknede can yeleği de vardı. Türk ve Yunan resmi makamları tekneyi arıyor. Beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok" dedi.

Emine EVREN/AYVALIK (Balıkesir) (DHA)

Haberin Devamı