Spor Balotelli neden olmasın

Balotelli neden olmasın

Paylaş
Balotelli neden olmasın

Başkan Ünal Aysal, “Hocamızın planlarında şimdilik kendisine yer yok gibi” dedi. Ancak İtalya'dan gelen haber bambaşka. Mancini, eski öğrencisi için, “Mario benim oğlum gibi. Onunla tekrar buluşur muyuz? Futbolda her şey mümkün” ifadesini kullandı

Mario Balotelli... Günlerce Galatasaray’ın gündeminde yer aldı. Mancini, Fanatik’e verdiği röportajda övgü dolu sözler sarfetti. Başkan Ünal Aysal ise hep politik konuştu. Cim Bom’un patronu son olarak GSTV’de yaptığı açıklamada, “Hocamızın planlarında şimdilik kendisine yer yok gibi” dedi. Oysa Roberto Mancini’nin planları bambaşka. İtalyan teknik adam ülkesinde eski öğrencisiyle ilgili çok önemli ifadeler kullandı. Sport Mediaset’e konuşan Mancini, Balotelli’yi defterden silmediği mesajı verdi. Teknik adam, aynen şu ifadeleri kullandı: “Umarım bu Dünya Kupası Mario’nun bir şeyleri anlaması için doğru zaman olur. Zaman geçiyor ve artık kaybedemezsin. Balotelli iyi bir forvet. Kaleye yakın oynamalı. Yetenekleri yeterince fazla ve fiziği onu daha iyi yapıyor. İstediği zaman harika bir forvet oluyor. Mario benim oğlum gibi. Onunla tekrar buluşur muyuz? Futbolda hiçbir şeyi bilemezsin, her şey mümkün!”

Mancini yakın takipte

Mancini’nin bu sözleri sonrası Galatasaray taraftarının yeni bir beklentiye girmesi muhtemel görünüyor. 24 yaşındaki forvetin Dünya Kupası Finalleri’nde sergileyeceği performans şimdiden merak konusu. Kulübe yakın çevreler ise, “Mancini, Balotelli’nin Brezilya’daki performansını görmek istiyor” iddiasında. Görünen o ki, siyahi yıldızın Dünya Kupası performansı, Galatasaray’a transferinde oldukça belirleyici olacak.

Haberin Devamı