Spor Bank Asya'da dev kapışma

Bank Asya'da dev kapışma

Paylaş
Bank Asya'da dev kapışma

Bank Asya 1. Lig'de lider Kardemir Karabükspor ile en yakın takipçisi Bucaspor yarın İzmir'de karşı karşıya gelecek

Ligde 60 puanla lider durumda bulunan Kardemir Karabükspor ile 52 puanla ikinci sırada yer alan Bucaspor, yarın saat 13.30’da Yeni Buca Stadı’nda karşılaşacak.

KARABÜK EN SON 9. HAFTADA YENİLDİ

Süper Lig’e doğrudan yükselme yolunda avantajlı olan iki ekipten Kardemir Karabükspor, ligde en son mağlubiyetini 9. haftada deplasmanda Orduspor’a 3-1 yenilerek almıştı.

9. haftadan bu yana oynadığı 17 maçta 14 galibiyet ve 3 beraberlik alan Kardemir Karabükspor’un rakibi Bucaspor, geçen hafta elde ettiği galibiyetle en yakın rakibi Altay’ın 7 puan önüne geçerek ligde büyük bir avantaj yakaladı.

Sarı-lacivertli takımda geçen hafta sarı kart sınırındaki 6 futbolcu da cezalı duruma düşmememeyi başardı. Yılmaz ve Bekir’in cezasını tamamladığı Bucaspor'da, sezonu kapatan Berkay dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

GOL KRALI EMENİKE KART CEZALISI

Ligde şu ana kadar en fazla gol kaydeden isim olan Kardemir Karabükspor’un golcü futbolcusu Emenike, kart cezası nedeniyle yarınki müsabakada forma giyemeyecek.

Kardemir Karabükspor’un cezası nedeniyle ilk yarıda seyircisiz oynanan müsabakayı ev sahibi ekip 3-0 galip tamamlamıştı.

HAKEM ÖZGÜÇ TÜRKALP

Yeni Buca Stadı’nda saat 13.30’da oynanacak Bucaspor-Kardemir Karabükspor maçını Özgüç Türkalp yönetecek.

Bu sezon Süper Lig’de 4, Bank Asya 1. Lig’de 6 ve Ziraat Türkiye Kupası’nda da 2 maçta görev yapan Türkalp, daha önce iki takımın da 3’er maçında görev aldı.

2

Haberin Devamı