Türkiye (Son Dakika) Bar kurşunlayan Onur Özbizerdik tutuklandı

Bar kurşunlayan Onur Özbizerdik tutuklandı

Paylaş
Bar kurşunlayan Onur Özbizerdik tutuklandı

Daha 10 gün önce, sevgilisini dövmekten 7.5 yıl hapse mahkûm olan Onur Özbizerdik, önceki gece Ortaköy'de bir mekanda kurşun yağdırdı. Olay yerinden kaçan Özbizerdik, sabah saatlerinde gözaltına alındı, yaka paça adliyeye götürüldü. Ateşli Silahlar Kanununa muhalefet", "Korku, kaygı ve panik yaratacak tarzda silahla ateş etmek" suçlarından tutuklandı. Özbizerdik, Hollanda ile yaşanan kriz sebebiyle moralinin bozulduğunu, bu yüzden Ulus’taki mekana kafa dağıtmak için gittiğini savundu

Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Dündar Kılıç’ın torunu Onur Özbizerdik önceki gece Ulus’ta bir mekanda eğlendi. Gece geç saatlerde mekandan çıkan Özbizerdik valenin kendisini Ortaköy’e bırakmasını istedi.

İddiaya göre Ortaköy’deki mekana giden Özbizerdik arabadan inmeden mekana doğru ateş etmeye başladı. Olayın ardından mekana ateş ettiği silahı olay yerinde bırakıp kaçan Onur Özbizerdik bu sabah saatlerinde gözaltına alındı. "Ateşli Silahlar Kanununa muhalefet", "Korku, kaygı ve panik yaratacak tarzda silahla ateş etmek" suçlarından tutuklandı.




SİNİRLİ OLDUĞUM İÇİN KONSOLOSLUĞA GÖTÜRMEDİLER


Mekandan çıktıktan sonra bir mekan çalışanı Kenan isimli kişiye kendisini Hollanda Konsolosluğu’na bırakmasını istediğini ileri süren Özbizerdik, “Daha sonra plakasını ve markasını hatırlamadığım açık renkli bir araçla tanımadığım kişi ile yola çıktık. Aracı tanımadığım bu şahıs kullanıyordu. Kenan bey bu arkadaşa Onur’u biraz gezdir. Sinirli olduğu için Hollanda Konsolosluğu’na götürme dedi. Ben ilaçların etkisiyle dalmışım. Ben dışarı baktığımda turuncu renkli valeler ve takım elbiseli, telsizli, kulaklıklı şahıslar vardı. Buranın önü biraz kalabalıktı. Ben de gözümü açar açmaz turuncu renkli kişileri görünce Hollanda Konsolosluğu sanarak buranın duvarlarına bir şarjör ateş ettim. Daha sonra uyku sersemliği geçince de yanlış yere ateş ettiğimi anladım” dedi.

BÖYLE KURŞUN YAĞDIRDI:


'ŞAZİ NEREDE'


Özbizerdik'in mekân önünde bekleyen kişiye “Şazi nerede?” diye sorduğu, ‘Bilmiyorum’ yanıtı alınca mekâna art arda ateş etmeye başladığı belirtiliyor. Ateş etmeden önce “Şazi” isimli birini sorduğu iddiaları da sorulan Özbizerdik, Şazi isimli kişinin yakın arkadaşı olduğunu, onu sormadığını savundu.

Damla GÜLER / HÜRRİYET

Haberin Devamı