Eğitim - Kariyer Başarı geleneği Uğur Okulları ile devam ediyor!

Başarı geleneği Uğur Okulları ile devam ediyor!

Paylaş
Başarı geleneği Uğur Okulları ile devam ediyor!

Akademik ve bireysel başarı hedefiyle öğrencilerine eğitim veren Uğur Okulları, 2016-2017 eğitim-öğretim yılında 11 yeni kampüs ile anaokulundan üniversiteye uluslararası standartlarda eğitim sunmaya hazırlanıyor

Türkiye’de 60 farklı noktada 123 lise ve ortaokulu ile en köklü eğitim kurumları arasında yer alan Uğur Okulları, öğrencilerin ilgi alanlarını ve yeteneklerini keşfederek, sorgulayan, araştıran, üreten mutlu nesiller yetiştirmeyi amaçlıyor. Uğur Okulları Genel Müdürü Yücel Yücel, 2016-2017 eğitim öğretim döneminde İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir, Yalova ve Ünye’de toplam 11 yeni kampüs açılacağını belirterek, 3 yılda 50 kampüs 50.000 Uğurlu öğrenci ile eğitimde öncü adımlar atmaya hazırlandıklarını söyledi. Yücel, “Kalifiye öğretmenler ve etkili veli iletişimi eğitimimizin odağını oluşturuyor. Bu anlayış ile yarım asırdır devam eden akademik başarı geleneğimizi yeni kampüslerimizde de sürdüreceğiz” dedi.

Sınavlara hazırlıkta Uğur farkı

Uğur Okulları’nda, Uğur Khan Mentorluk programı ile öğrencilere dünyanın en saygın üniversitelerin kapısını açacak eğitim veriliyor. Uğur Okulları’nda öncelikli olarak öğrencilerin potansiyelleri ölçülüp hedef belirleniyor. Akademik başarı düzeyi, öğrenme düzeyindeki gelişme ve değişimler deneme sınavlarıyla izlenen öğrenci için etkin kariyer planlaması yapılıyor.

Lise ve üniversiteye ön hazırlık

Uğur Okulları’nda, ortaokul 8. sınıfta TEOG, lise 11 ve 12. sınıflarda, YGS ve LYS sınavlarına ön hazırlık programı uygulanır. 8. sınıfta dersler 3 hafta önce başlar ve lise sınavlarına hazırlık yapılır. 11. sınıfta dersler 2 hafta önce başlar. 12. sınıf eğitimi akademik takvimden 4 hafta önce başlar ve üniversite sınavlarına hazırlık yapılır.

Uğur’da haftada 24 saat İngilizce eğitimi


Uğur Okulları’nda 5. sınıfta yoğunlaştırılmış yabancı dil eğitimi verilir. Haftada 24 saat İngilizce eğitimi alan öğrenciler ‘İngilizce hazırlık sınıfı’ niteliği taşıyan yoğun yabancı dil eğitimi sayesinde vizyonlarını geliştirirken aynı zamanda İngilizce dili yetkinliği kazanırlar. 6, 7 ve 8. sınıflarda öğrencinin okuma, konuşma ve yazma becerileri yükseltilmektedir.

STEM Eğitimi


STEM Eğitimi araştırma, gözlem yapma, soru sorma, tahmin etme yaparak-yaşayarak öğrenmeyi teşvik etmek gibi başlıkları içermesi bakımından Uğur Okulları’nın kazandırmayı amaçladığı nitelikleri kapsıyor. STEM eğitimi ile erken yaşlarda tanışmak çocukların tüm akademik gelişimlerini, erken eleştirel düşünme becerilerini ve ileriki yaşamlarında STEM alanındaki çalışmalara ve mesleklere olan ilgilerini artırıyor.

Haberin Devamı