Spor Basketbolda gözler kupaya çevrildi

Basketbolda gözler kupaya çevrildi

Paylaş
Basketbolda gözler kupaya çevrildi

Basketbolda, Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası Eleme Grubu karşılaşmaları yarın B ve D gruplarında yapılacak maçlarla başlayacak

Toplam 4 grupta 16 takımın katılımıyla düzenlenecek olan elemelerde, A Grubu karşılaşmaları Eskişehir Anadolu Üniversitesi Spor Salonu’nda, B Grubu karşılaşmaları Erzurum Cemal Gürsel Spor Salonu’nda, C Grubu karşılaşmaları İzmir Aliağa Enka Spor Salonu’nda, D Grubu karşılaşmaları Samsun Yaşar Doğu Spor Salonu’nda yapılacak.

Yarın başlayacak olan B ve D Grubu maçlarının yanı sıra A ve C gruplarındaki karşılaşmalar ise 9 Ekim Pazar günü start alacak. B Grubu’nda yarın Erzurum Cemal Gürsel Spor Salonu’nda TOFAŞ-Olin Edirne ve Mersin Büyükşehir Belediyesi-Fenerbahçe Ülker maçları oynanacak.

D Grubu’nda ise Samsun Yaşar Doğu Spor Salonu’nda Erdemir-Bandırma Kırmızı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi-Galatasaray karşılaşmaları yapılacak.

Tek devreli lig usulüne göre düzenlenecek olan eleme müsabakaları sonucunda gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar 15-19 Şubat 2012 tarihlerinde gerçekleştirilecek Sekizli Final’e katılmaya hak kazanacak.

Final Turu karşılaşmalarında rakiplerini eleyerek mutlu sona ulaşacak olan takım da 27. Türkiye Kupası’nı müzesine götürecek.

Haberin Devamı