Türkiye (Son Dakika) Batman'da çocuk taciziyle suçlanan Afgan uyrukluya linç girişimi

Batman'da çocuk taciziyle suçlanan Afgan uyrukluya linç girişimi

Paylaş
Batman'da çocuk taciziyle suçlanan Afgan uyrukluya linç girişimi

Batman'da vatandaşlar, parkta bir çocuğu taciz ettiği ileri sürülen Afgan şüpheliyi linç etmek istedi; polis ellerinden zor aldı. Aynı zanlının, cumartesi günü de başka bir mahallede küçük bir kız çocuğunu kaçırmaya çalıştığı iddia edildi

Batman’da bir parkta oynayan 8 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği ileri sürülen Afgan uyruklu N.G., vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Polis tarafından vatandaşların elinden kurtarılan N.G. hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Olay, Batman merkez Kültür Mahallesi Adalet Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre, 29 yaşındaki Afgan uyruklu N.G. adlı kişi, parkta oynayan 8 yaşındaki kız çocuğunu taciz etti.

Durumu öğrenen çevredeki vatandaşlar, tekme tokat saldırdıkları kişiyi linç etmeye çalıştı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, zanlıyı güçlükle vatandaşlardan kurtardı.

N.G., olay yerine çağrılan ambulansla, polis nezaretinde Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

HAFTA SONU DA BİR KIZ ÇOCUĞUNU KAÇIRMAYA ÇALIŞMIŞ!

Olayla ilgili çalışma başlatılırken, zanlı N.G.'nin cumartesi günü de Hürriyet Mahallesi’nde küçük bir kız çocuğunu kaçırmaya çalıştığı iddia edildi. Kız çocuğunun çığlıkları üzerine vatandaşların durumu fark ederek, N.G.’yi önce darp ettiği, daha sonra ise polise teslim ettiği belirtildi. Ancak şüphelinin, bir süre sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Zanlının, vatandaşlarca yakalandığı görüntü, paylaşıldığı sosyal medyada tepkilere neden oldu.