Bilim - Teknoloji Battlefield 3'ün satışları 10 milyonu geçti
Paylaş
Battlefield 3'ün satışları 10 milyonu geçti

Electronic Arts ve DICE işbirliği ile hazırlanan Battlefield 3'ün satış rakamları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Bakalım John Riccitiello'nun açıklamaları ne yönde?

Çoklu oyunculu FPS türünün en önemli ve hatta belki de en iyi örneklerinden olan Battlefield 3, PC, Xbox 360 ve PlayStation 3 platformlarında 25 Ekim'den itibaren satışa sunuldu ve piyasaya harika grafikleri, ses ve atmosferi ile oldukça iddialı bir giriş yaptı. Electronic Arts'ın CEO'su olarak görev yapan John Riccitiello, "Battlefield 3'ün satış rakamlarından çok memnunuz. Hatta daha fazla memnun olamazdık bile diyebilirim. Zira 25 Ekim'den itibaren bugüne kadar 10 milyondan fazla kopya dağıtıldı ve satışlar beklediğimizden çok daha iyi gidiyor." diyerek satış rakamlarını ortaya koydu.

Haberin Devamı

Hatırlarsanız, oyun daha piyasaya sürülmeden önce 2 milyondan fazla ünite ön sipariş almıştı. Bir önceki oyun Battlefield: Bad Company 2'nin toplamda 11 milyon ünite satıldığını göz önünde bulundurursak, EA oldukça iyi bir satış rakamına ulaşacak gibi görünüyor.

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.