Spor Bayern Münih zirvede çok rahat

Bayern Münih zirvede çok rahat

Paylaş
Bayern Münih zirvede çok rahat

Bundesliga'da Nürnberg'i 4-0 yenen Bayern Münih 25 puanla liderliğini sürdürdü

Bayern Münih, Bavyera derbisinde sahasında FC Nürnberg’i Mario Gomez (2), Bastian Schweinsteiger ve Franck Ribery’in golleri ile 4-0 mağlup etti. Bu sezon 8. galibiyetine ulaşan Bayern Münih, 25 puanla liderliğini korudu.

Huub Stevens’i takımın başına getirdikten sonra ligdeki çıkışını sürdüren Schalke 04, sahasında Hoffenheim’i Raul ve Jan-Klaas Huntelaar’ın (2) golleri ile 3-1 yendi. Konuk ekibin tek golü Vedad Ibisevic’ten geldi. Puanını 21’e çıkartan Schalke 04, ikinci sıraya yükseldi.

HAFTANIN SONUÇLARI VE GÖRÜNÜMÜ

Geçen sezonun şampiyonu Borussia Dortmund, deplasmanda VfB Stuttgart ile 1-1 berabere kaldı. VfB Stuttgart’ın Serdar Taşçı;nın 22. dakikada attığı golle 1-0 öne geçtiği karşılaşmada, Borussia Dortmund’un golünü 45+1’de Lukasz Pisczek attı. Serdar Taşçı, bu sezon ikinci golünü kaydetti. Borussia Dortmund 20 puan ve averajla 3. sırada yer alırken, Mainz 05’i deplasmanda 3-1’lik skorla geçen Werder Bremen aynı punla 4. sırada yer alıyor.

Hannover’i 2-1’lık skorla yenen Borussia Mönchengladbach da 20 puanla 5. sırada bulunuyor. Düşme hattında bulunan takımlarından Hamburger SV, sahasında FC Kaiserslautern ile 1-1 berabere kalırken, Augsburg, deplasmanda FC Köln’e 3-0, SC Freiburg da Bayer Leverkusen’e 1-0 yenildi.

Hamburger SV 9 puanla 16’ıncı, FC Augsburg da 8 puanla 17. sırada yer alırken, 7 puanı bulunan SC Freiburg 18. ve son sırada bulunuyor.

GOL KRALLIĞI

12 gol: Mario Gomez (Bayern Münih)
10 gol: Jan-Klaas Huntelaar (Schalke 04)
8 gol: Claudio Pizarro (Werder Bremen), Lukas Podolski (Köln)

Haberin Devamı