Gündem Bedelli askerlik başvuruları uzayacak mı? Yarın yapılabilecek mi?

Bedelli askerlik başvuruları uzayacak mı? Yarın yapılabilecek mi?

Paylaş
Bedelli askerlik başvuruları uzayacak mı? Yarın yapılabilecek mi?

Bedelli askerliğe yoğun ilgi nedeniyle başvurular hafta sonu da devam ediyor. Banka ve askerlik şubelerinde kuyruklar oluşurken hala başvurularını yapamayanlar "Bedelli askerlik başvuruları ne zaman bitiyor? Yarın yapılabilecek mi?" sorusunu soruyor.

Bedelli askerlikte başvuru işlemleri için son gün 3 Kasım'dı fakat yoğun ilginin devam etmesi nedeniyle askerlik şubeleri ve bankalar pazar günü de çalışmaya devam ediyor ve işlemleri alıyor. Hala başvurularını yapamayanlar ise heyecanlı bir şekilde "Bedelli askerlik başvuruları ne zaman bitiyor? Yarın yapılabilecek mi?" sorusuna yanıt arıyor.

Haberin Devamı

BEDELLİ ASKERLİK BAŞVURULARI YARIN YAPILABİLECEK Mİ?

Bedelli askerlik başvuru işlemleri 4 Kasım Pazar saat 17.00'de son bulacak. Ziraat Bankası 81 ildeki ve KKTC'deki toplam 127 şubesi ile bugün çalışmaya devam ediyor. Açık olacak şubeler “www.ziraatbank.com.tr” internet sitesinden öğrenilebilecek. Başvuru süresinin uzayıp uzamadığı konusunda ise henüz resmi bir açıklama yok.

BEDELLİ ASKERLİK 4. CELP DÖNEMİ NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Bedelli askerlikte başvurular 3 Ağustos'ta başlamıştı. Adaylara üç ay süre tanınırken son gün olarak 4 Kasım 2018 tarihi verilmişti. Bedelli askerlikte ilk dönem 15 Eylül, ikinci dönem 6 Eylül ve üçüncü dönem 27 Ekim'de başladı. 4. celp döneminin tarihinin ise 5 Kasım Pazartesi açıklanması bekleniyor.

Haberin Devamı