Bilim - Teknoloji Beklenen CS:GO güncellemesi sonunda yayınlandı
Paylaş
Beklenen CS:GO güncellemesi sonunda yayınlandı

Counter-Strike: Global Offensive aldığı yeni güncelleme ile Kırık Diş Operasyonu sona erdi. Bunun ardından pek çok yeniliği de kullanıcılara sunan güncelleme ile yeni silahlar geliyor.

Valve, dünyanın en popüler birinci şahıs nişancı oyunlarından Counter-Strike: Global Offensive için yeni bir güncelleme yayınladı.

Haberin Devamı

Yılan Isırığı olarak adlandırılan yeni bir kasa oyunculara sunulacak. Bu kasanın içinden ise toplamda 17 silah geliyor. Rengarenk gövdeleriyle oyunseverleri karşılayan bu oyun kasasına ek olarak oyunda artık ikonik hale gelmiş olan tavukların da görünümü yenileniyor.

Counter-Strike: Global Offensive'in yeni güncellemesi, oyuna yeni bir abonelik hizmeti getiriyor. CS:GO 360 olarak isimlendirilen bu abonelik hizmeti, oyuncuların resmi rekabetçi karşılaşmalardaki istatistiklerin detaylıca kaydedilmesini ve oyuncuların da bu özellikten faydalanarak kendi istatistiklerini takip etmelerini sağlıyor.

Özel günlere özel olarak avlanabilir olan tavuklar bu güncelleme ile yeni bir görünüme kavuşuyor. Bir diğer yandan görüntü kalitesinde de önemli gelişmeler sunuluyor. Bu sayede oyunun daha akıcı ve kararlı hale gelmesi sağlanıyor.

Haberin Devamı

Valve, Counter-Strike: Global Offensive'deki haritalarla ilgili de bazı değişiklikler yaptı. Oyuncular, yeni güncellemeyle Grind ve Mocha isimli haritaları resmi karşılaşmalarda oynayabilecek.