Spor Belçika Panama maçı canlı izle: TRT 1 CANLI YAYIN!

Belçika Panama maçı canlı izle: TRT 1 CANLI YAYIN!

Paylaş
Belçika Panama maçı canlı izle: TRT 1 CANLI YAYIN!

Dünya Kupası G grubunda bugün iki maç birden oynanacak İlki Belçika-Panama maçı ikincisi Tunus İngiltere... Her iki maçın da skoru heyecanla beklenirken turnuvada sürpriz yapması beklenen Belçika'nın Panama karşısında neler yapacağı merak konusu oldu.

Dünya Kupası sürprizlerle başladı. Arjantin, Brezilya, Almanya turnuvaya istedikleri gibi başlayamadı. Bu da heyecan katsayısını daha da artırdı. Bugün, Belçika ile Panama ve Tunus ile İngiltere maçı oynanacak. Her iki maçın da skoru merak beklenirken turnuvada sürpriz yapması beklenen Belçika'nın karşılaşmada neler yapacağı merak konusu oldu.

Haberin Devamı

BELÇİKA PANAMA MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Belçika Panama maçı bugün saat 18.00'de Fisht Stadyumu'nda oynanacak. Mücadeleyi TRT 1 naklen yayınlayacak. Belçika Panama maçını canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

TRT 1 CANLI İZLE

Belçika 13. Dünya Kupası’nda

Dünya sıralamasında 3. basamakta yer alan Belçika, 13. kez Dünya Kupası’nda boy gösterecek. Turnuva tarihindeki en büyük başarısı yarı final olan Belçika, Dünya Kupası’nda bugüne kadar 41 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 14 galibiyet, 9 beraberlik ve 18 yenilgi alan Belçika, 52 gol attı, kalesinde ise 66 gol gördü. Belçika’nın, Dünya Kupası tarihindeki en golcü oyuncusu 1998 ile 2002’deki turnuvalarda forma giyen ve 5 gol atan Marc Wilmots.

Haberin Devamı

Panama 55. sırada

Tarihi bir başarı elde ederek Dünya Kupası’na ilk kez katılan Panama, dünya sıralamasında 55. basamakta bulunuyor. 2014’te milli takımın başına getirilen 62 yaşındaki Kolombiyalı Hernan Dario Gomez yönetimindeki Panama, Kuzey, Orta Amerika ve Karayipler elemelerine 4. turdan başladı. Jamaika, Kosta Rika, Haiti’nin bulunduğu B Grubu’nda yer alan Panama, 6 karşılaşma sonunda 3 galibiyet ve bir beraberlik alarak 10 puanla grubu ikinci bitirdi ve 5. tura yükseldi.

Panama, altı takımın bir grupta mücadele ettiği 5. turda, Meksika, Kosta Rika, Honduras, ABD ve Trinidad-Tobago ile yarıştı. 10 maçtan üçer galibiyet, mağlubiyet ve 4 beraberlikle ayrılan Panama, 13 puan toplayarak grubunu 3’üncü tamamladı ve tarihinde ilk kez Dünya Kupası’nın yolunu tuttu.