Gündem ‘Benimle evlenmedi vurdum’

‘Benimle evlenmedi vurdum’

Paylaş
‘Benimle evlenmedi vurdum’

Tekirdağ’da pizzacıda vardiya müdürü olan Filiz Kızıldere, aynı dükkanda kurye olarak çalışan Mehmet Sönmez'i sokak ortasında tabancayla vurarak öldürmüş ve intihara teşebbüs ederken polis tarafından engellenmişti. Kızıldere, ifadesinde kendisiyle birlikte olan kurye Sönmez’i evlilikten vazgeçtiği için öldürdüğünü iddia etti

Çerkezköy ilçesinde bir pizzacıda vardiya müdürü olan Filiz Kızıldere (24), aynı iş yerinde kurye olarak çalışan Mehmet Sönmez (26) ile bir süre duygusal ilişki yaşadı, ancak daha sonra ikilinin arası açıldı.

Haberin Devamı

Pazar gecesi mesaiden çıkan ikili, caddede yürüyerek ilişkileri ile ilgili konuşmaya başladı. Tartışma çıkınca da Kızıldere yanında taşıdığı tabanca ile Sönmez'i vurdu.

İNTİHAR ETMEK İSTEDİ AMA...

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi.

Bu sırada Kızıldere başına silah dayayarak intihar girişiminde bulundu. Gelen polis ekiplerinin ikna çabasıyla intihar girişiminden vazgeçen Kızıldere, silahını vererek teslim oldu.

Sönmez ise sağlık ekiplerini yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kızıldere, ifadesinde "Mehmet ile 9 ay birlikte çalıştık ve sevgili olduk. Evlenme vaadiyle birliktelik yaşadık. Ancak Mehmet beni bıraktı ve bu olayı iş çevresine de yaydı. Benim namusuma dil uzattı. Bundan dolayı İstanbul'dan aldığım tabancayı yanıma getirdim" dediği öğrenildi. Kızıldere tutuklandı.

Haberin Devamı