Türkiye (Son Dakika) Beratcan Karakütük'ün babası ilk kez konuştu

Beratcan Karakütük'ün babası ilk kez konuştu

Paylaş
Beratcan Karakütük'ün babası ilk kez konuştu

İstanbul'da kaybolduktan 14 gün sonra cesedi bulunan Beratcan'ın katili önceki gün yakalanmıştı. Katilin Beratcan'ın annesiyle ilişki yaşadığı ortaya çıkmıştı. Olayın ardından ilk kez konuşan Beratcan'ın babası Ergün Karakütük, "Başımdan aşağı kaynar sular döküldü" dedi

İstanbul Kartal'da 9 Mart'ta kaybolduktan 14 gün sonra Tuzla'daki ormanlık alanda cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün katilinin servis şoförü Ersin Kaşıkçı olduğu ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

İstanbul'da önceki gün ihbar üzerine yakalanan Katil suçunu itiraf ederken verdiği ifadeler üzerine Beratcan'ın annesi Türkan Karakütük ile 6 yıldır ilişki yaşadığı ortaya çıkmıştı.

Türkan Karakütük ile Ersin Kaşıkçı'nın birlikte çekilmiş fotoğrafı ortaya çıkmıştı

'ANNESİ İSTEDİ ÖLDÜRÜM'

Ersin Kaşıkçı, Beratcan'ın aralarındaki ilişkiyi fark etttiğini ve annesinin isteği üzerine çocuğu öldürdüğünü söylemişti.

Gözaltına alınan anne ise Ersin Kaşıkçı ile olan ilişkisini bitirmek istediğini katilin intikam almak için oğlunu öldürdüğünü söylemişti.

Ersin Kaşıkçı dün tutuklanırken, Beratcan'ın annesi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Haberin Devamı

'DOĞRUYSA BOŞANIRIM'

Olayın ardından Milliyet'e konuşan Beratcan'ın babası Ergün Karakütük, "Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Eğer doğruysa boşanırım ondan. Hiç şüphelenmedim. Çünkü Türkan son ana kadar ‘Beni neden gözaltına alıyorlar?’ dedi. Suçu olan cezasını çekecek. O katili daha önce birkaç kez gördüm ama tanışıklığım yoktu" diye konuştu.

EVİ TAŞLADILAR, ANNE VE BABA ORTADA YOK!

Beratcan'ın ailesinin yaşadığı ev, öfkeli bir gurubun saldırısına uğradı. Cinayetin detaylarını haberlerde izleyen vatandaşlar, Beratcan'ın ailesinin yaşadığı evin pencerelerini taşla kırdı.