Gündem Beşiktaş Kulübü, Tunç Uncu'nun ailesine ev hediye edecek

Beşiktaş Kulübü, Tunç Uncu'nun ailesine ev hediye edecek

Paylaş
Beşiktaş Kulübü, Tunç Uncu'nun ailesine ev hediye edecek

Beşiktaş Kulübü, İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan hain saldırıda şehit olan Kartal Yuvası çalışanı Tunç Uncu'nun ailesine bir ev hediye etme kararı aldı

Geçtiğimiz cumartesi günü İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan hain terör saldırısında 44 vatandaşımız şehit olmuştu. Verdiğimiz şehitler arasında Kartal Yuvası çalışanı Tunç Uncu da vardı.

TUNÇ UNCU'NUN YAŞADIĞI EV YÜREKLERİ DAĞLADI


Beşiktaş’ta düzenlenen terör saldırısında yaşamını yitiren, Kartal Yuvası’nda çalışan Tunç Uncu’nun anne babasıyla yaşadığı Şişli Elmadağ’daki yoksul evini sosyal medyada görenler bir kez daha acı hissetti.



EVİN GEÇİMİNİ TUNÇ UNCU SAĞLIYORDU



Ailesiyle yaşayan Tunç Uncu'nun evin geçimini sağladığı da ortaya çıktı. Tunç Uncu, Sultanahmet'te yaşanılan saldırıda da mağdur olmuş ve çalıştığı işten çıkarılmıştı. Ardından Kartal Yuvası'nda işe başlamıştı. Tunç Uncu koyu bir Beşiktaş sevdalısıydı.


TUNÇ UNCU'NUN ANNESİ: BİR TERÖRLE İŞİNDEN OLDU İKİNCİ TERÖRLE CANINDAN


Tunç’un orta 3’ten sonra okulu bıraktığını söyleyen anne Kadriye Uncu; “Askere gidene kadar çalıştı. En son otelde komilik yaptı. Sultanahmet’teki canlı bomba saldırısı olunca çıkardılar işten. Sonra Kartal Yuvası’na müracaat etti. 4 yaşından beri Beşiktaşlıydı.Bir gün telefonu çaldı; heyecanla yanıma geldi. ‘Kartal Yuvası’ndan aradılar. İşim oldu. Pazartesi başlıyorum’ dedi. Kaderi çağırmış meğer. Bir terörle işinden oldu, ikinci terörle de canından” dedi.



BEŞİKTAŞ, ACILI AİLEYE EV HEDİYE EDECEK


Öte yandan Tunç Uncu'nun İstanbul Dolapdere'de yaşadığı ev sosyal medyada sıkça paylaşılmış ve taraftarlar Uncu'nun ailesine yeni bir ev almak için kampanya başlatmıştı. Beşiktaş Kulübü de hain saldırıda hayatını kaybeden Uncu'nun ailesine bir ev hediye etme kararı aldı.