Spor Beşiktaş'a Ronaldinho şoku

Beşiktaş'a Ronaldinho şoku

Paylaş
Beşiktaş'a Ronaldinho şoku

Yıldız futbolcu Ronaldinho'nun sağ baldırında 3. derece yırtık tespit edilirken, yıldız futbolcunun sahalara dönmesinin uzun sürebileceği açıklandı

Atletico Mineiro kulüp doktoru Rodrigo Lasmar, Ronaldinho’nun sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

BALDIRINDA ÜÇÜNCÜ DERECE YIRTIK

Oyuncunun sakatlığının ciddi olduğunu ve beklentilerin aksine uzun bir hazırlık çalışması gerekebileceğini vurgulayan Lasmar, "Sağ baldırında üçüncü derece yırtık var, tedavisine başlandı. Önümüzdeki 10 gün içinde çalışmalara başlar, ama görünüşe aldanmayalım. Sağlık heyeti eşliğinde uzun süreli bir antrenman dönemi Ronaldinho’yu bekliyor. En iyimser olasılıkla gelecek yılın ilk aylarında tam performansla takıma katkıda bulunabilir. Çalışmalara erken başlayabilir, ama forma giymesi uzun sürecektir" dedi.

"BREZİLYA'DA KALABİLİR" İDDİASI

Brezilya basını, Ronaldinho’yu devre arasında transfer etmek isteyen kulüplerin, sakatlık haberi sonrası bu düşüncelerini ertelemek zorunda kalacağını iddia etti. Doktorların Aralık ayında Fas'da düzenlenecek Dünya kulüpler turnuvasına yetiştirmeye çalışacağı Ronaldinho'nun, bu turnuvada forma giymesi halinde bile kulübünde kalabileceği belirtildi.

ÇEBİ MÜJDEYİ VERMİŞTİ

BeşiktaşKulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, bir gazeteye verdiği demeçte, Brezilyalı yıldızın menajeri ile görüştüklerini ve Ronaldinho'nun Ocak ayında siyah-beyazlı takımın formasını giyebileceğini açıklamıştı.

Haberin Devamı