Spor Beşiktaş'ın zirve sefası

Beşiktaş'ın zirve sefası

Paylaş
Beşiktaş'ın zirve sefası

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş Gaziantepspor'u 2-0 mağlup etti

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş Gaziantepspor'u 2-0 mağlup etti. Bu sezon ligde 2'de 2 yapan Beşiktaş, ligin 3. maçında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda konuk ettiği Gaziantepspor'u Almeida'nın golleriyle 2-0 mağlup etti.

Haberin Devamı

Maça hızlı başlayan ve oyunu rakip sahaya yıkan Beşiktaş kontra atakta 14. dakikada Cenk'in ceza alanı önünden şutunda, kaleci Tolga meşin yuvarlağı yatarak kontrol etti.

26. dakikada Fernandes, rakip ceza alanına hareketlendiği sırada sol çaprazdan ceza alanına giren Almeida'yı gördü. Bu oyuncunun uygun durumda vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.

Fernandes, bu sefer 28.dakikada soldan topla ceza alanına yöneldi. Bu oyuncunun yerden vuruşunda, ceza alanı içinde oluşan karambol sonrası meşin yuvarlağı Almeida önünde buldu.

Portekizli oyuncu, yerden sert bir vuruşla topu filelere gönderdi ve skoru 1-0 yaptı. 33. dakikada ise yine Fernandes bu kez sağ kanattan ceza alanına girerken Binya'nın müdahalesiyle yerde kaldı.

Haberin Devamı

Hakem Ali Palabıyık penaltı noktasını gösterdi. Karara Gaziantepsporlu futbolcular itiraz ederken, 35. dakikada penaltı atışını kullanan Almeida, kaleci Karcemarskas'ın müdahalesine rağmen topu bir kez daha filelere gönderdi ve farkı 2'ye çıkardı.

Maçın ikinci yarısında siyah-beyazlılar yine baskılı başladı. Oyunu Gaziantepspor yarı sahasına yıkan kara kartallar pozisyon bulmasına rağmen 3. golü bulamadı.

Gaziantepspor ise kontra ataklarla Beşiktaş kalesini yokladı ancak başarılı olamadı. Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca Beşiktaş Gaziantepspor'u 2-0 mağlup etti.