Magazin Beyaz'ın şakası Funda Arar'ı şok etti!

Beyaz'ın şakası Funda Arar'ı şok etti!

Paylaş
Beyaz'ın şakası Funda Arar'ı şok etti!

Cuma gecesi yayınlanan Beyaz Show'a konuk olan Funda Arar, ünlü komedyene sürpriz yapmak istedi ancak olacaklardan habersizdi

Cuma gecesi ekrana gelen Beyaz Show'da, Funda Arar ve Behzat Ç. dizisinin ekibi konuk oldu.

Haberin Devamı

Programın ilerleyen bölümlerinde ünlü şarkıcı Funda Arar, Beyazıt Öztürk'e bir sürprizinin olduğunu söyledi. Heyecanlanan' Beyaz, bir an önce sürprizi görmek isteyince Funda Arar'ın program öncesinde hazırladığı görüntü yayına girdi.

Arar, Beyazıt Öztürk'ün hiç bir yerde görüntülenemeyen 'annesine', Beyaz'ın özel hayatına ilişkin sorular sordu. Funda Arar, yaptığı sürprizin ekrana gelmesiyle sevinirken, Beyaz'dan gelen tepki ünlü şarkıcıyı şok etti.

Kendisine yapılan sürprizinin altında kalmayan ünlü şovmen, kendisinin de Funda Arar'a bir sürprizi olduğunu söyledi ve yeni bir görüntü daha yayına girdi. Şarkıcı Funda Arar'ın, Beyazıt Öztürk'ün annesi zannederek röportaj yaptığı kadınla konuşan ünlü şovmen, açıklamalarıyla Funda Arar'ı şok etti.

Haberin Devamı

Beyaz Show ekibinin oyununa gelen Arar; "Ben de burada kendi kendime şey yapıyorum. Diyorum ki, çok nadir de olsa anneni bir kaç yerde görmüşlüğüm var. İçimden benzemiyor diyorum. Bunu hiç unutmayacağım." dedi.