Türkiye (Son Dakika) Bıçaklı kavga can aldı

Bıçaklı kavga can aldı

Paylaş
Bıçaklı kavga can aldı

Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi'nde geçen perşembe günü çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu bıçakla yaralanan 30 yaşındaki Fuat Birel, tedavi gördüğü hastanede dün gece yaşamını yitirdi. Birel'in cenazesi bugün Orhangazi'nin Yeni Sölöz Beldesi'nde toprağa verildi

Osmangazi İlçesi’nde geçen Perşembe akşamı iddiaya göre, Yeni Sölöz Beldesi’nde oturan ve bir süre önce Bursa’ya taşınarak birlikte ev tutan İsa Çelik ve Fuat Birel, daha önce kız meselesi yüzünden tartıştıkları Mustafa K. ile Heykel’de karşılaştı.

Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Mustafa K. üzerinde taşıdığı bıçağı çıkarıp gençlere saldırdı. Kavgada İsa Çelik 3, Fuat Birel ise 4 yerinden bıçakla yaralandı. Olay sonrasında İsa Çelik Çekirge Devlet Hastanesi’ne, Fuat Birel ise Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Fuat Birel dün gece yaşamını yitirdi. Kavgada vücuduna 3 kez bıçak darbesi alarak ağır yaralanan İsa Çelik’in ise sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.

İsa ve Fuat’ı bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçan şüpheli Mustafa K.’nın ise Bursa’da yakalanarak gözaltına alındı.

YENİ SÖLÖZ’DE TOPRAĞA VERİLDİ

Hastanede hayatını kaybeden Fuat Birel’in cenazesi, Adli Tıp kurumundaki işlemlerin ardından buradan alınarak Orhangazi’ye bağlı Yeni Sölöz Beldesı’ne getirildi. Fuat Birel burada öğle vakti kılınan cenaze namazından sonra gözyaşları arasında toprağa verildi. Babasını yıllar önce kaybeden ve ailenin iki çocuğundan küçüğü olan Fuat Birel’in cenaze töreninde annesi Hüsniye Birel gözyaşlarına boğuldu. Diyarbakır’da polis memuru olan ağabeyi Nihat Birel ise yakınlarının yardımı ile güçlükle ayakta durabildi.


Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ (Bursa), (DHA)

Haberin Devamı