Magazin Bihter'in acısı yalan çıktı!

Bihter'in acısı yalan çıktı!

Paylaş
Bihter'in acısı yalan çıktı!

Bihter'in acısı yalan çıktı!

Beren Saat ve yönetmen sevgilisi Levent Semerci'nin hiç ayrılmadıkları ortaya çıktı. Çok mutlu olan ikili, ilişkileri hakkındaki sorulardan kurtulmak için ayrılık oyunu oynamış.

Haberin Devamı

GALERİ HABER: İŞTE GERÇEK BİHTER!

Yönetmen Levent Semerci ve oyuncu sevgilisi Beren Saat'in ocak ayında Sinefekt Stüdyoları'ndaki karşılaşmalarıyla başlayan aşkları beş ay sürmüş, ikili Mayıs ayında ayrılmıştı.

Ancak kazın ayağının öyle olmadığı ortaya çıktı. Habertürk gazetesinin haberine göre, ünlü yönetmenle güzel oyuncu meğer hiç ayrılmamış. Sadece ilişkileri hakkında sorular sorulardan kurtulmak için herkese bir ayrılık oyunu oynamışlar.

KARİYERLERİNE ODAKLANDILAR

Beren Saat ile Levent Semerci'nin çok mutlu oldukları öğrenildi. Semerci'nin Saat'e bir takım kariyer tavsiyelerinde bulunduğu ortaya çıktı. Ünlü yönetmen, sevgilisine özellikle oyuncuların gözde semtleri olan Bebek ve Cihangir'de görünmemesini söylemiş. Bu arada iki sevgili önümüzdeki günlerde yeni projelere imza atacak. Saat, "Fatmagül'ün Suçu Ne?" adlı dizide rol alacak. Semerci ise yeni filmi için kamera arkasına geçecek.

Haberin Devamı

Diğer Beren Saat haberleri:

BİHTER REKLAM İÇİN UÇUYOR?

'EFE'Yİ UNUTAMIYORUM'

SAAT SEMERCİ'DEN BÖYLE AYRILDI

BİHTER FİRDEVS HANIM'A, SAAT ÇEHRE'YE SIĞINIYOR!