Spor Bilica'nın bileti kesildi

Bilica'nın bileti kesildi

Paylaş
Bilica'nın bileti kesildi

Sakat oyuncularının da iyileşmesiyle eli güçlenen Aykut Kocaman, devre arasında ilk bileti Bilica'ya kesecek

Üst üste alınan 3 galibiyet sonrası sakat futbolcuların da takıma dönmesiyle teknik sorumlu Aykut Kocaman'ın uzun süredir istediği hava yakalanmış durumda.

Ligde ilk yarıyı 2. sırada tamamlamak isteyen sarı-lacivertliler, devre arasında yapılacak takviyeler ile şampiyonluk hasretine son vermeyi planlıyor. Daha önce İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra yönetimle bir araya geleceğini söyleyen Kocaman, bu hafta transfer görüşmesini gerçekleştirecek.

Aykut Kocaman, uzun süredir takip ettiği birkaç ismi yönetime sunarak devre arası kampına kadar transferlerin bitirilmesini isteyecek. Cristian ve Gökay'ın yükselen performansı, Selçuk ile Emre'nin sakatlıktan dönüşü her ne kadar olumlu bir gelişme olsa da Kocaman, hem hücum hem de defansif özellikleri olan bir orta saha oyuncusunu transfer etmek istiyor.

Kadrosunda 10 yabancı oyuncusu bulunan Fenerbahçe'nin yeni yabancı transferi için öncelikle Bilica ile yollarını ayıracak. Lugano'nun yokluğunda formasını Bekir'e kaptıran ve antrenmanda Caner ile kavga eden Bilica da takımdan ayrılmak istiyor.

Birkaç Anadolu takımı da Bilica'yı devre arasında transfer listesine almış durumda.

Haberin Devamı