Bilim - Teknoloji 007 Araçları Müzesi Kuruluyor
Paylaş
007 Araçları Müzesi Kuruluyor

Ünlü ajan James Bond, bundan sonra sadece yapımcılara para kazandırmayacak. İşte ufak bir şehre can verecek James Bond otomobil müzesinden ilk detaylar

Amerika'da bulunan sadece 3 bin kişinin yaşadığı Illinois kasabası çok yakında dünyanın en ünlü yerlerinden biri olacak. Çünkü bu ufak kasabaya tarihin en ünlü casusunun eli değmek üzere. Ian Fleming'i yaşatma fonu yazarın en ünlü kitap serisi olan James Bond'la ilgili özel bir müze kurmaya karar verdi. Fon James Bond otomobilleri müzesini Illinois'e kuracak.

Haberin Devamı

Proje, Doug Redenius adlı Bond otomobilleri koleksiyoncusu tarafından da destkeleniyor. Bu konuda ilk olan müze sadece kasabanın değil ünlü ajanın hayranlarının hayatlarını da değiştirecek, çünkü bunca yıldır en heyecanlı sahneleri izledikleri otomobilleri gerçekten görebilecekler. Müzede yer alacak olan araçların camlarına lazerle 007 logosu, otomobilin hangi filmde hangi aktör tarafından kullanıldığı eklenecek. Bond otomobilleri müzesi 2012 yılında kapılarını ziyaretçilere açacak. Daha fazlası için ShiftDelete.Net adresini ziyaretedin.