Bilim - Teknoloji AirPods Max için kulaklık standı kullanıma sunuldu
Paylaş
AirPods Max için kulaklık standı kullanıma sunuldu

Benks, AirPods Max için Apple tarafından tasarlanmış gibi görünen minimalist tasarıma sahip kulaklık standını kullanıma sürdü. Stand aynı zamanda kablosuz şarj özelliği de sunuyor. Onur Binay/posta.com.tr

Apple bir süre önce AirPods Max'i piyasaya sürmesine rağmen, kulaklıkların benzersiz tasarımı üçüncü taraf aksesuar üreticilerinin büyük ilgisini çekti. Bu şirketlerden birisi de Benks ve yakın zamanda Apple'ın Airpods Max'i için özel olarak tasarlanmış bir Grand Pro adlı standını duyurdu. Bilmeyenler için Benks, iPhone, iPad gibi cihazlar için kaliteli aksesuarlar üreten bir üretici. Kulaklık standı, neredeyse her çalışma alanına uyacak şekilde tasarlanmış. Stand beyaz ve siyah olmak üzere iki farklı renkte geliyor. İki renkteki kaplama ve detaylar Apple'ın tanıdık tasarım diline benziyor.

Haberin Devamı

Kulaklık desteği, AirPods Max'in kafa bandıyla uyum sağlayan kavisli bir yüzeye sahip. Yüzey, kafa bandında oluşacak deformasyon veya ezikleri önlemek için eşit şekilde desteklenmesini sağlıyor. Desteğin yüzeyi de kulaklığın çizilmesini önleyecek, yumuşak beyaz silikondan yapılmış. Kulaklık desteğine uygulanan vakumlu elektrokaplama işlemi, metal çubuğu oksidasyona karşı dirençli hale getiriyor.

Beyaz renkte desteğin alt tarafı buzlu gümüş metalle kaplanmış. Kulaklık desteğini standın tabanına bağlayan eğimli krom çubuk, güvenilir his veriyor. Çubuğun gevşemesini veya bükülmesini önlemek için tabana sabitliyorsunuz. Kulaklık standının yüksekliği ve destek pedinin eğriliği Airpods Max'e uyacak şekilde özel olarak tasarlanmış olmasına rağmen, hemen hemen her kulaklığı bu standla kullanabilirsiniz. Bu da kulaklıkları güvenli bir şekilde elinizin altında saklamanın kullanışlı bir yolunu sağlıyor.

Haberin Devamı

Burada ağırlık merkezi taban kısım, bu da üzerinde kulaklık varken dengeyi iyi bir şekilde sağlıyor. Birisi ona çarptığında kulaklığın düşmesini önlüyor. Taban aynı zamanda kullanıcılara cep telefonlarını şarj etmek için QI standardında kablosuz şarj da sağlıyor. 15W hızlı şarj ile cihazlarınızı şarj edebilirsiniz. Cihazınızı stand üzerine doğru yerleştirildiğinizde logonun hemen altında küçük beyaz bir LED görünüyor. Grand Pro, AirPods Max kulaklıklarınızı şarj etmiyor. Airpods Max’i her zaman yaptığınız gibi şarj etmeye devam etmelisiniz. Unutulmaması gereken diğer önemli detay, standın kulaklıkları üzerindeki herhangi bir mıknatıs ile düşük güç moduna geçirmemesi. Kulaklığınız stand üzerindeyken (çalışmasa bile) pilin bitmesi gibi bir durum söz konusu değil.