Bilim - Teknoloji AirPods Pro 2 şarj kutusu ortaya çıktı
Paylaş
AirPods Pro 2 şarj kutusu ortaya çıktı

AirPods Pro 2'nin şarj kutusuna ait render görselleri internete sızdırıldı. Paylaşılan görsellerle birlikte şarj kutusunun üç yeni özelliği de ortaya çıktı.

AirPods Pro 2 ile ilgili ilk detay, kasanın altında yer alan hoparlör ızgarası oldu. Bu sayede "Bul" ağına dahil olması beklenen şarj kutusu, kulaklıklar kutuya yerleştirmese dahi kolaylıkla bulunabilecek. Böylece kullanıcılar şarj kutusunun yerini kolaylıkla bulabilecek.

Haberin Devamı

Şarj kutusu hoparlör ızgarasıyla birlikte bir de mikrofon deliğine sahip. Ancak mikrofonun tam olarak ne için kullanılacağı belli değil. Mikrofonun, işitme güçlüğü çeken kullanıcıların ortamdaki konuşmayı duymasına yardımcı olan erişilebilirlik özelliği "Canlı dinleme" için kullanılabileceği iddia edildi.

iPhone ve AirPods ikilisiyle canlı dinleme özelliği yer yer casusluk için kullanılabiliyor. Tahminler doğru çıkarsa AirPods Pro 2 şarj kutusu bu amaç için de kullanılabilir.

Son olarak, görsellere göre kasanın sağ tarafında bir oyuk var. Bu, ekstra bir aksesuara ihtiyaç duymadan AirPods Pro kasasını bir anahtarlığa takmayı kolaylaştırabilir.