Bilim - Teknoloji AirPods Pro 2 tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri
Paylaş
AirPods Pro 2 tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri

Apple, ikinci nesil AirPods Pro modeli, AirPods Pro 2’yi duyurdu. İşte AirPods Pro 2022 fiyatı ve özellikleri…

AirPods Pro 2, AirPods Pro’daki H1 çipine kıyasla daha iyi olan H2 çip ile geliyor. 2. nesil AirPods Pro’daki H2 çip, ses kalitesi, gecikme, aktif gürültü engelleme ve şeffaf modunda iyileştirmeler ve Siri ile kullanabileceğiniz yeni özellikler getiriyor.

Haberin Devamı

Apple’ın kayıpsız ses desteği de yeni çip sayesinde bu modele geldi. Kulaklık, LE Audio destekleyen Bluetooth 5.2 bağlantısına da sahip.

AirPods Pro 2, tam şarjla 6 saate kadar dinleme süresi sunuyor. Kulaklık LE Audio’nun düşük enerjili LC3 ses kodeğine sahip olduğundan biraz daha uzun pil ömrü sağlıyor.

AirPods Pro 2’nin  şarj kutusu, Bul (Find My) desteğine de kavuştu. Bu, şarj kutusunun kaybolması durumunda içinde kulaklıklar olmasa bile Bul uygulamasından yerinin bulunabileceği anlamına geliyor. Şarj kutusunun altındaki hoparlör delikleri de kaybolan AirPods Pro’nun bulunmasını kolaylaştırıyor.

Kulaklığın şarj kutusu, IPx4 sertifikasına da sahip. Bu sayede kulaklığı yalnızca yağmur altında değil, yoğun tempolu spor aktivitelerinde de rahatça kullanabileceksiniz.

Haberin Devamı

AirPods Pro 2, kulak içi algılamayı daha sorunsuz hale getirmek için çift optik sensör yerine ten algılama sensörü kullanıyor. Kulaklık cebinizde mi yoksa masada mı duruyor bunu doğru bir şekilde algılama ve kulaklığı çıkardığınızda sesin aniden duraklatılması bu yeni sensör sayesinde mümkün oluyor.

AirPods Pro 2'nin yurt dışı satış fiyatı 249 dolar.