Bilim - Teknoloji Altcoin almak için bu dönem iyi bir zaman mı?
Paylaş
Altcoin almak için bu dönem iyi bir zaman mı?

Kripto paralar, bireylerin ve kuruluşların yatırım yapabileceği başka bir varlık sınıfı olarak yükselişini sürdürüyor. Şu anda insanların yalnızca yüzde 3’ü kripto para ile ticaret yapıyor olsa da, yatırımcı sayısı tüm dünyada istikrarlı bir şekilde artıyor.

Kripto para yönetim firması Grayscale, kısa süre önce kurumsal paranın en büyük kripto para birimine aktığını belirtiyor. Son verilere göre, Grayscale’in lider kripto para Bitcoin’e yönelik yatırım ürünü olan Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) için talep artışını yaşanıyor. XRP, Bitcoin Cash, Litecoin, Ethereum Classic, Stellar Lumens, Zcash ve Horizen’i kapsayan tüm ürünlerinde Grayscale, yılın ilk çeyreğinde toplam 503,7 milyon dolar giriş bildirdi.

Haberin Devamı

Buna ek olarak son 2 aydır küresel ekonomik sıkıntılardan ötürü Bitcoin ve Altcoin fiyatlarında ciddi belirsizlikler vardı. Bitcoin fiyatları yükseliş trendine girdi, ama Altcoinler konusunda herkesin kafası karışık. Biz de bu videomuzda “Altcoin almak için iyi bir zaman mı?” konusuna değindik.

Emre Aksoy'un kanalına ise buradan ulaşabilirsiniz