Bilim - Teknoloji Apple, yeni bir iPad standı üzerinde çalışıyor
Paylaş
Apple, yeni bir iPad standı üzerinde çalışıyor

Apple’ın yeni bir iPad standı üzerinde çalıştığı iddia edildi. Bu stand, iPad’i akıllı bir ekrana çevirebilir.

Mark Gurman’ın Bloomberg’e verdiği rapora göre Apple, yeni bir iPad standı üzerinde çalışıyor. Bu stand, iPad’i bir nevi akıllı ekrana çevirecek.

Haberin Devamı

Android cihazlarda uzun yıllardır bulunan uyku özelliği, telefonu standa ya da şarja bıraktığınızda bir başucu saati görevi görmesini sağlıyor. Gelişmiş akıllı ev cihazları ile de evdeki cihazları kontrol edebilir, videolar izleyebilir ya da görüntülü sohbetler yapabilirsiniz.

Gurman, iPad istasyonunun benzer şekilde çalışabileceğini, kullanıcıların FaceTime aracılığıyla arama yapmalarına ve akıllı ev cihazlarını eller serbest modunda çalışabileceğini belirtti. Gurman’a göre Apple, güncellenmiş bir ekrana, S8 çipine ve çoklu dokunma işlevine sahip güncellenmiş bir HomePod üzerinde de çalışıyor. Geçen yıl Gurman, Apple'ın hala üzerinde çalıştığına inandığı bir kamera ile donatılmış Apple TV ve akıllı hoparlör cihazını birleştirmeyi planladığını bildirmişti.

Haberin Devamı

Apple’ın bu standıyla ilgili çıkış tarihi ya da çıkıp çıkmayacağı konusu belli değil. M2 işlemcili iPad Pro varyasyonunun ise bu ay bitmeden tanıtılması bekleniyor.