Bilim - Teknoloji Artık Bebekler de İşin İçinde!
Paylaş
Artık Bebekler de İşin İçinde!

İnternette sosyal ağ çılgınlığının vardığı nokta, bebekleri de işin içine kattı. 0-2 yaş arası bebeği olan ailelerinin yüzde kaçı bebeklerini sosyal ağlara üye yapıyor, merak ediyor musunuz?

Sosyal ağ kavramı son yıllarda büyük bir hızla arttı ve internet ile ilgili olan hemen herkesin hayatının bir parçası oldu. Eskiden çeşitli sitelerde sörf yapıp internette vakit geçirenler, artık sadece sosyal ağ sitelerindeki hesaplarını kontrol edip internet keyfini sonlandırıyor. İnternetin büyük çoğunluğunun sosyal ağlar tarafından ele geçirilmesi, hiç şüphesiz ki çeşitli çılgınlıkları da beraberinde getirdi.

Haberin Devamı

Bu çılgınlıklardan bir tanesi ise ailelerin, yeni doğmuş bebeklerini sosyal ağ sitelerine üye yapmasıdır. AVG'nin yaptığı bir araştırmaya göre dünya çapında, 0-2 yaş arasındaki bebeklerin %5'inin Facebook hesabı var. İşin ilginç olanı ise, bu bebeklerin %7'sinin elektronik posta hesabı da mevcut. Bebeklerini bu yaşta sosyal ağlara üye yapan ebeveynler, hesapları da kendi başlarına yönetmek durumunda kalıyor. Bebekler için en çok, Facebook ve Twitter hesabı açılıyor. Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.