Bilim - Teknoloji Assassin's Creed: Valhalla'da ana karakterin cinsiyeti istendiği zaman değiştirilebilecek
Paylaş
Assassin's Creed: Valhalla'da ana karakterin cinsiyeti istendiği zaman değiştirilebilecek

Assassin's Creed: Valhalla'da Eivor'un cinsiyetinin istendiği an değiştirilebileceği açıklandı. Bu özelliğin sebebinin ise oyunun unutulan bilim kurgu doğası olduğu ifade edildi.

Ubisoft tarafından geliştirilen ve 17 Kasım 2020 tarihinde yayınlanacak Assassin's Creed: Valhalla oyunu için kısa süre önce yarım saatlik bir oynanış videosu paylaşıldı. Şimdiyse IGN'in Instagram hesabından paylaştığı bilgiye göre Assassin's Creed: Valhalla'da oyuncular istediği an cinsiyet değiştirebilecek.

Haberin Devamı

IGN'in Instagram hesabından yapılan paylaşımda "Assassin's Creed: Valhalla, oyuncuların Eivor'un cinsiyetini istediği anda değiştirmesine izin verecek, Animus'un yeteneklerini yükselten bilgiye bağlı yeni bir oynanış elementi" ifadelerine yer verildi.

AC: Valhalla'nın hikâye direktörü Darby McDevitt konu ise hakkında, "Eivor'un cinsiyetini değiştirebilmenizin tüm sebebi, serimizin çoğunlukla gözden kaçırılan bilim kurgu doğasını kucaklamak.” dedi.

Assassin's Creed: Valhalla Steam'de yayınlanmayacak. Ancak oyun Epic Games Store üzerinde ön siparişe açıldı, fiyatlar ise şu şekilde:

  • Assassin's Creed: Valhalla Standart Edition: 269 TL
  • Assassin's Creed: Valhalla Gold Edition: 449 TL
  • Assassin's Creed: Valhalla Ultimate Edition: 495 TL