Bilim - Teknoloji Casper Nirvana tercihlere uygun özelleştirilebilir bilgisayarlar üretiyor
Paylaş
Casper Nirvana tercihlere uygun özelleştirilebilir bilgisayarlar üretiyor

Casper Nirvana bilgisayarlar, milyonlarca konfigürasyon arasından donanım bilgisine ihtiyaç olmadan özelleştirilebiliyor.

Bilgisayar üretiminde 200 milyona yakın konfigürasyonu gerçekleştiren bilgisayar sektörünün liderlerinden Casper da özellikle Nirvana ile yarının iş ve eğitim hayatına uygun bilgisayarları öğrencilere ve çalışanlara sunuyor.

Haberin Devamı

Bilgisayar kullanımı ihtiyaçlara ve artık geleceğin iş yapış şekillerine göre şekilleniyor. Kimilerinin işleri için çok güçlü ekran kartına sahip bilgisayarlar gerekiyorken, kimileri için de depolama ya da işlemci önem arz ediyor. Ancak kullanım alanlarına göre çoğu zaman ihtiyaçların belirlendiği laptop ve masaüstü bilgisayarlarında kullanıcıların kendilerine en uygun bilgisayarları oluşturmaları da genellikle sonuçsuz kalabiliyor. Nirvana laptop ve masaüstü bilgisayarlar sunan Casper, aynı zamanda Türkiye’deki bilgisayar talebinin %10’unu karşılarken, ülkedeki yerli bilgisayar üretiminin de %80’ini gerçekleştiriyor.

Mobilleşmenin hızla arttığı ve stabil kalmanın artık mümkün olmadığı dünyada en güçlü Intel işlemcileri ve NVIDIA ekran kartlarını laptoplarında sunan Casper Nirvana, ihtiyaca göre maksimum performansı kusursuz tasarımlarla da ulaştırıyor.

Haberin Devamı