Bilim - Teknoloji Çiftlerin yeni merakı 'evlilik teknolojileri'
Paylaş
Çiftlerin yeni merakı 'evlilik teknolojileri'

Akıllı yüzükten GIF standına, yapay zekâdan uzay balonuna son gelişmeler...

Teknoloji hayatımızda giderek daha önemli bir rol oynamaya devam ederken, hayatın önemli anlarından biri olan düğünlere de girmesi hiç şaşırtıcı değil. Kesin olan bir şey varsa o da hayatın giderek daha dijital ve çevrimiçi hâle geldiği; dolayısıyla düğünlerin ve diğer önemli sosyal etkinliklerin bir noktada bu trende ayak uydurması kaçınılmaz.

Haberin Devamı

Mükemmel hava çekimi yapan drone’lardan, davetlileri buluşturan VR teknolojisine kadar pek çok uygulama evlilik törenlerine girdi bile. Ve bu trendin gelecekte nasıl gelişebileceğine dair pek çok heyecan verici olasılık var. Çiftlerin ‘evet’ deme şeklini değiştiren düğün teknolojisindeki en son gelişmelere bir göz atalım istedik…

UZAY BALONUNDA 'EVET'

Space Perspective adlı şirket yolcularına uzay balonuyla güvenli bir seyahat ve ayrıca Dünya'nın 'inanılmaz' manzarasını vadediyor. Haziran 2021'in sonunda bilet satışlarına başlayan firma, 2024 uçuşları için biletlerin çoktan tükendiğini ve bazı kişilerin Space Neptune ismini taşıyan kapsülde düğün yapmak istediğini açıkladı.

Uzay firması, kapsülün parlamayan camlarının ‘kıskandıran Instagram gönderileri’ için mükemmel olduğunun altını çiziyor ve çoklu Neptune kapsüllerinin uzayda birbirlerini görebileceğini aktarıyor. 

Haberin Devamı

Mashable Türkiye haberinin devamı için tıklayın...