Bilim - Teknoloji Diablo Immortal için Terror's Tide adlı güncelleme geliyor
Paylaş
Diablo Immortal için Terror's Tide adlı güncelleme geliyor

Blizzard'ın popüler video oyun serisi Diablo Immortal, 14 Aralık'ta ikinci büyük güncellemesini alacak. Diablo Immortal için The Terror's Tide güncellemesi , yeni başlayanların yanı sıra deneyimli oyuncuların da ilgisini çekecek yeni içerikle geliyor.

Terror's Tide adlı güncelleme önemli değişiklikleri içerirken, çok beklenen Stormpoint bölgesini de beraberinde getirecek. Bu bölge, Diablo Immortal'a yepyeni bir birincil görev, canavarlar ve patronlar getirecek ve oyunun aksiyonunu daha da artıracak.

Haberin Devamı

Diablo Immortal için The Terror's Tide güncellemesi , yeni başlayanların yanı sıra deneyimli oyuncuların da ilgisini çekecek yeni içerikle geliyor.

Özellikle, tüm sunucuların Sunucu Paragon Seviyesi 320 olarak ayarlanacak (eğer bu seviyenin altındaysa) ve Sunucu Paragon Seviyesinin altındakiler için maksimum deneyim ödülleri de ikiye katlanacak.

Yeni Stormpoint bölgesi yalnızca Cehennem Zorluğu III'e ulaşan ve Starsign görevini tamamlayan 60. seviyedeki oyunculara açık olacağından , bu değişikliklerin daha düşük seviyedeki oyuncuları da yeni içeriğe hızla ulaşmasını sağlaması bekleniyor.

Buna ek olarak daha yüksek seviyeli oyuncular Paragon sistemindeki değişikliklerden ve Cehennem Zorluklarından da yararlanacak. 

Haberin Devamı

Üç yeni Paragon Ağacı ile birlikte üç yeni Cehennem Zorluğu da geliyor (VI, VII ve VIII). Paragon Ağaçları, ilerlemenin daha ödüllendirici hissetmesine yardımcı olmak için artık farklı Cehennem zorluklarında da açılabilecek.

Öte yandan Helliquary patronlarından gelen ödüller Cehennem Zorluğuna göre ölçeklendirildi, bu nedenle daha yüksek Cehennem Zorlukları orantılı olarak daha yüksek ödüllerle sonuçlanacak.

Terror's Tide ayrıca beş yeni Legendary Gems, karakterinizin kafasını yeniden özelleştirme yeteneği, öğe ve beceri yeniden çalışması, hata düzeltmeleri ve yeni bir Battle Pass dahil olmak üzere tonlarca daha fazla içerikle sunulacak. Güncelleme 14 Aralık itibariyle oyunculara ulaşacak.