Bilim - Teknoloji Digiturk derbi kesintisinin nedenini açıkladı
Paylaş
Digiturk derbi kesintisinin nedenini açıkladı

Digiturk, geçtiğimiz hafta sonu Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçının Web TV üzerinden kesintiye uğramasının sebebini açıkladı

Geçtiğimiz Cumartesi günü 17 Mart tarihinde oynanan ve yılın derbisi olarak da Twitter'da gündem yaratan Fenerbahçe-Galatasaray maçı, yayıncı kuruluş olan Digiturk tarafından gerek Lig TV aracılığıyla televizyonlardan, gerek de web TV aracılığıyla internet üzerinden izleyicilere sunuldu.

Haberin Devamı

Lig TV yayınında bir problem olmasa da Web TV kullanıcıları maçın büyük bir bölümünü izleyemedi, sık sık kesintiler meydana geldi. Bu konuda kullanıcılar Digiturk'e sinir dolu mesajlar yollayarak işi beceremediklerini sosyal medya üzerinden belirtmeye başladı.

Ücretlerinin hakkını isteyen, sunucularını yenilemelerini isteyen izleyicilere resmi açıklama Digiturk'ten geldi. Digiturk, derbi maçı sırasında web TV'de yaşanan sıkıntının, Digiturk sunucularına yapılan saldırılar yüzünden olduğunu açıkladı.

Saldırılar yüzünden yayının zaman zaman kesildiğini belirten Digiturk, bu konuda yasal yollara başvuracağını ve ücretini ödeyerek maç izlemek isteyenlerin engellenmesi sebebiyle bu konuda çok net olacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.