Bilim - Teknoloji Disney Plus aylık ve yıllık üyelik fiyatları! Disney Plus Türkiye aylık kaç TL? Disney Plus’ta hangi diziler ve filmler var? Nasıl üye olunur?
Paylaş
Disney Plus aylık ve yıllık üyelik fiyatları! Disney Plus Türkiye aylık kaç TL? Disney Plus’ta hangi diziler ve filmler var? Nasıl üye olunur?

Disney Plus 14 Haziran Salı günü itibariyle Türkiye’deki yayın hayatına başladı. Dijital içerik platformu izleyiciler tarafından aylardır merak ve heyecanla bekleniyordu. Peki, Disney Plus aylık kaç TL? Disney Plus’ta hangi diziler ve filmler var? Nasıl üye olunur? İşte, Disney aylık ve yıllık üyelik fiyatları…

Disney Plus, orijinal içerikleriyle artık Türkiye’de de seyirciyle buluşuyor. Dizi, film ve belgesel izleme platformu Disney Plus’ta milyonlarca izleyici rakamına ulaşmış ve hayran kitlesine sahip “The Walking Dead” ve “How I Met Your Father” gibi dizilerin yanı sıra Marvel filmlerine kadar oldukça geniş bir içerik yelpazesi bulunuyor. Hal böyle olunca pek çok izleyici Disney Plus aylık kaç TL? Nasıl üye olunur? Disney aylık ve yıllık üyelik fiyatları araştırmaları yapıyor…

Haberin Devamı

DİSNEY PLUS AYLIK KAÇ TL?

Disney Plus Türkiye pazarı için fiyatları aylık ve yıllık olmak üzere iki farklı şekilde belirledi. Buna göre Disney Plus aylık fiyatı 34,99 TL, yıllık fiyatı ise 349,90 TL.

AYNI ANDA KAÇ KİŞİ KULLANABİLİR?

Yeni dijital içerik platformu Disney Plus, 10 cihaza ve 7 ayrı profile kadar sınırsız indirme imkânı sağlıyor ve aynı anda 4 kişi platformdan içerik izleyebiliyor. GroupWatch özelliğiyle altı kişi sanal izleme partileri düzenleme fırsatı bulabiliyor.

DİSNEY PLUS’TA HANGİ DİZİLER VE FİLMLER VAR?

Pixar’ın dahi yaratıcılarından, her yaştan izleyici için Luka ve Soul gibi hikayeler,

Disney’den Cruella ve Enkanto gibi gişe rekorları kıran, en yeni canlı aksiyon ve animasyon filmleri,

Obi-Wan Kenobi ve The Mandalorian gibi çok uzak bir galaksiden destansı hikayeler

Marvel Studios’dan Loki, Hawkeye ve WandaVision gibi orijinal içerikler,

Haberin Devamı

The Kardashians, The Dropout, How I Met Your Father gibi orijinal içerikler ve yeniden izlenebilecek How I Met Your Mother ve The Walking Dead gibi dünyaca ünlü fenomen diziler.

National Geographic kaşifleri eşliğinde aydınlatıcı belgeseller

Disney Plus’ta ayrıca Türkiye için özel olarak çekilmiş yerli orijinal yapımlar da yer alacak. Engin Akyürek’in başrolde oynadığı Kaçış, platformun ilk orijinal yapımlardan biri. Aynı zamanda Aras Bulut İynemli’nin başrolünde olduğu Atatürk dizisi de 29 Ekim’de yayına girecek.

NASIL ÜYE OLUNUR?

Disney +’a üye olabilmek www.disneyplus.com/tr-tr adresine giriş yapmak ve aylık veya yıllık paketler için ana sayfada yer alan bölümlere tıkladıktan sonra sizden istenen bilgileri tam ve doğru olarak girmeniz gerekiyor.