Bilim - Teknoloji Elon Musk şimdi de yanmış saç gibi kokan parfüm satışına başladı
Paylaş
Elon Musk şimdi de yanmış saç gibi kokan parfüm satışına başladı

Elon Musk, Burnt Hair adıyla yani yanmış saç kokusu ile piyasaya sürdüğü parfümünü satışa çıkardı. Musk, ürünün satışa çıkmasının ardından şu ana kadar toplam satışın 10.000'e ulaştığını bildirdi.

SpaceX ve Tesla CEO’su Elon Musk, diğer şirketi The Boring Company aracılığıyla ilginç bir ürünü piyasaya sürdü. The Boring Compnay “Burnt Hair” yani “Yanmış Saç” adıyla yeni bir parfümü satışa sundu. Elon Musk “Dünyanın en güzel kokusu” olarak lanse ettiği parfümün satışa sunulmasının ardından Twitter biyografisini “parfüm satıcısı” olarak güncelledi.

Haberin Devamı

Musk yeni ürünü ilk kez 9 Ekim’de “Yakında The BoringCompany’den geliyor” diyerek duyurmuştu. Musk, soyadı için “benim gibi bir ismin koku işine girmesi kaçınılmazdı. Neden bu kadar uzun süre savaştım ki?” diye yazdı. Musk, dünyaca ünlü milyarderin soyadı olmakla berbaer ‘misk otu’ anlamına geliyor. Misk özü çeşitli üreticiler tarafından parfümlerde kullanılıyor.

Musk'ın altyapı ve tünel inşaat hizmetlerini satmayı amaçlayan girişimlerinden biri olan The Boring Company aracılığıyla satışa çıkan parfümün sloganı ise “iğrenç arzunun özü” oldu.

Satışa çıkan parfümün fiyatı ise 100 dolar olarak belirlendi. Musk’ın Twitter üzerinden yaptığı açıklamaya göre ödeme kripto dahil farklı şekillerde yapılabiliyor.

Haberin Devamı